2a divisió A

“Sap greu que un equip català et prengui l'entrenador”

Malestar. El president del Girona lamenta que el Barça no els avisés que volien incorporar Rubi. “No podem competir contra un monstre, però anirem creixent”, diu Joaquim Boadas

El Girona sap que no pot competir amb el Barça i que la proposta que va rebre Rubi per integrar-se al cos tècnic de Tito Vilanova difícilment es podia rebutjar, però està molest amb el club blaugrana. Tot i que Rubi acabava contracte, Joaquim Boadas sosté: “Em sap greu que un equip català et prengui l'entrenador. Quan has manifestat la voluntat de renovar-lo, que se te l'enduguin, no fa gaire il·lusió.” A Boadas li sap greu que el Barça no els informés, de club a club, abans d'entendre's amb el tècnic: “He trobat a faltar una trucada en un àmbit institucional en què se'm manifestés la voluntat d'incorporar Rubi. Això ens hauria pogut agafar menys desprevinguts, i potser no hauríem dit tant que el tècnic era la nostra preferència.”

El president del Girona, això sí, entén el maresmenc: “Per ell, evidentment, és una oferta irrebutjable que li suposa fer un pas endavant”.No és fàcil pensar en una compensació –per exemple, en forma de cessió–, i això que el Girona té contractat els serveis del bufet d'advocats del portaveu del Barça, Toni Freixa.

Tot i la marxa de Rubi i de diversos jugadors, el Girona procura fer una crida a la calma. “Fa dos anys vam salvar-nos pels pèls. Gairebé amb el mateix equip hem fet la millor temporada de la història. No passa res. Farem un equip competitiu”, va defensar Boadas, que hi va afegir: “No podem competir contra un monstre perquè som un club petit, però anirem creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)