2a divisió A

Miguel Álvarez, ben situat, i Jordi Matamala, pretès

Girona. L'entrenador, nascut a Jaén fa 55 anys, encara està immers en la fase d'ascens a segona A amb l'Hospitalet. El club de Montilivi ha contactat també amb el migcampista de Vilobí, ara al Recre

El Girona volia resoldre el tema del nou entrenador abans de divendres, però la decisió oficial sobre el substitut de Rubi l'haurà d'ajornar fins dilluns, sobretot si l'escollit és finalment Miguel Álvarez, que està immers en la lluita per pujar a segona A amb l'Hospitalet. Nascut a Guarromán (Jaén) fa 55 anys, aquest tècnic ha desenvolupat pràcticament tota la seva trajectòria a les banquetes a Catalunya i té 68 partits d'experiència a segona A (45 amb el Terrassa i 23 amb el Ciudad de Murcia), entre els anys 2002 i 2005. La seva candidatura ha anat guanyant pes, però la direcció esportiva del Girona té present també l'alternativa de Ricardo Rodríguez, que s'hauria de desvincular del càrrec de seleccionador sub-17 de l'Aràbia Saudita.

Miguel Álvarez i Ricardo Rodríguez ja eren alguns dels primers noms que el Girona va posar a sobre la taula, al costat del de Lluís Carreras. Aquesta primera tria ja era una declaració d'intencions per part del club, que volia que el substitut de Rubi tingués gust pel bon futbol i pel joc ofensiu. L'actual entrenador de l'Hospitalet encaixa en aquest perfil i també destaca, com Rubi, en el treball de les accions a pilota aturada. De fet, en una entrevista a El País, l'aleshores entrenador del València Unai Emery va sorprendre tothom –fins i tot l'afectat– dient que Miguel Álvarez era “el millor entrenador en estratègia de l'actualitat”. Era el març del 2011.

Un retorn d'impacte

En les últimes hores ha agafat forma la possibilitat que Jordi Matamala torni a Montilivi. El Girona ja hi ha contactat, tot i que la primera oferta no el convenç. El migcampista nascut a Vilobí fa 37 anys encara té corda i, de fet, el Recreativo el vol renovar. Fins i tot Raül Agné se'l vol endur al Cadis, que lluita per tornar a segona A.

El Girona pensa en Jordi Matamala per reforçar un doble pivot que quedarà esmicolat amb la marxa segura de Luso i probable de Marcos Tébar. El de Vilobí obriria la seva tercera etapa a Montilivi (la primera 2002/06 i la segona 2007/10) i qui sap si tornaria a coincidir amb un altre conegut com és Dorca, encara en el Racing de Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)