Sabadell

Falten sis dies i el més calent és a l'aigüera

Sabadell. El conjunt arlequinat tornarà divendres vinent als entrenaments quan queden encara, almenys, vuit jugadors per incorporar-se al grup

Que el Sabadell va tard en la confecció de la seva plantilla, és una evidència. Cada hora que passa sense que s'anunciï cap fitxatge és perjudicial per als interessos del conjunt arlequinat, que començarà la pretemporada divendres que ve. Seran sis dies, doncs, per tancar gran part dels fitxatges d'aquest curs. Divendres, 12 de juliol, serà el dia del tret de sortida per a la temporada del nou Sabadell. Abans, però, tant el 10 com l'11 de juliol tindran lloc les revisions mèdiques, amb la qual cosa un bon grapat de jugadors estan cridats a mitjan la setmana vinent.

Javi Salamero i el seu equip ho han de planificar tot de manera precipitada. Ara mateix disposa de 18 jugadors (els dos porters, sis defenses, sis migcampistes i quatre davanters) incloent-hi les úniques dues incorporacions: Sotan Tanabe i Édgar Hernández. El tècnic aragonès va al darrere de dos laterals, l'esquerrà David Garcia, del Girona, i el dretà Cristian Garcia, del Còrdova. El terrassenc ja va manifestar al seu club la voluntat de sortir en direcció a Sabadell, però haurà de ser mitjançant una cessió. Cristian va signar la temporada passada una ampliació del seu contracte fins a l'any 2015, amb l'opció de dues més, però ara ha decidit tornar a prop de casa gràcies al tàndem de Salamero i Olmo.

Amb l'arribada de dos defenses, el Sabadell tindria pràcticament enllestida la zona defensiva tot i que encara faltaria algun element més. En aquest sentit, el més preocupant per als arlequinats és reforçar la zona del davant, en què només té dos puntes (Edgar i Aníbal), un segon davanter o mitjpaunta (Gato) i un extrem (Collantes).

Salamero va veure una derrota

El tècnic arlequinat és des de divendres passat a Tòquio on ahir al matí, el vespre en horari japonès, el conjunt afiliat a l'arlequinat va disputar un partit. El Tòquio FC va perdre per 0 a 1 per culpa d'un gol de falta en l'últim minut en un partit en què, sobretot, va destacar el jove extrem Hirotaka Mita. Avui, Javi Salamero veurà un altre partit, el del Ganba Osaka contra el JEF United Ichihara. El tècnic tornarà l'altre dilluns, una vegada s'hagi reunit amb Sakamoto i hagi vist les instal·lacions que l'equip visitarà aviat.

El Sabadell s'hi estarà durant una setmana, des del 18 fins el 25 de juliol, en una visita a terres japoneses on jugarà un amistós, precisament contra el Tòquio el dimarts dia 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)