Sabadell

Cristian Garcia, oficial

Sabadell. El lateral dret terrassenc, que ja fa dies que s'entrena a les ordres de Salamero i Olmo, va passar la revisió mèdica i ha fitxat amb el conjunt arlequinat fins al 2015

El Sabadell ahir va fer oficial la seva tercera incorporació d'aquesta temporada. Cristian Garcia, lateral dret del Terrassa, és nou jugador arlequinat i ha signat per dues temporades després de passar convenientment les proves físiques.

De fet, Cristian ja fa dies que s'entrena amb el grup a les ordres de Javi Salamero i Miquel Olmo. El lateral va arribar dissabte i ha mostrat el seu bon estat de forma en les sessions, en què, a més, ha pogut conèixer la resta de companys. Cristian arriba procedent del Còrdova, equip amb el qual va rescindir el contracte per arribar al Vallès. Abans havia passat per la Ponferradina, el Cadis, el Poli Ejido i el Terrassa.

Payán, a prova

Sense comptar Abraham Paz, el Sabadell necessita cinc jugadors més per completar la plantilla. El conjunt arlequinat ara mateix té quatre jugadors a prova: André Bikey, Ryosuke Kinoshita, Coke i David Payán. L'exjugador del Gramenet s'exercita amb el primer equip des d'ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)