Sabadell

Cristian, una petició expressa

Sabadell. Javi Salamero i Miquel Olmo van insistir en la contractació de l'experimentat lateral terrassenc, que signa per dos anys renunciant amb el Còrdova a un sucós contracte fins al 2015

Cristian Garcia (Terrassa, 31 anys) fa temporades i temporades que volta pel futbol estatal. Des de la 2004/05, en què el Terrassa va baixar a segona B, el jugador fa vuit cursos que ronda entre Ejido, Cadis, Ponferrada i Còrdova. Les deu temporades a segona A amb gairebé 300 partits són les principals credencials d'un jugador que ha portat expressament Javi Salamero i Miquel Olmo, també terrassenc, a l'equip. El tàndem, que amb l'actual absència de l'encara director esportiu Xavi Roca (està de vacances i el seu futur és una incògnita) s'encarrega de confeccionar l'equip, fa temps que té posat l'ull en aquest veterà jugador. I ell espera no fallar. De fet, quan Salamero era director esportiu del Girona ja va intentar incorporar-lo a Montilivi, però no hi va ser a temps durant els pocs dies que va estar desenvolupant aquesta funció. Fins a tres vegades en la seva presentació, Cristian Garcia va voler agrair a Salamero i Olmo l'aposta que han fet contractant-lo.

Cristian estava esperant un acord amb el Còrdova per sortir de l'equip. “El nou entrenador [Pablo Villa] no comptava amb mi i buscàvem una sortida bona per a les dues parts”, explicava el mateix jugador abans d'exhibir la samarreta del Sabadell al costat d'Antonio Salguero (vegeu la foto): “Va ser difícil perquè en un principi el club em va dir que havia de sortir cedit amb motiu dels anys i la quantitat del meu contracte i a Sabadell estava embastat tot perquè arribés cedit. Però dilluns vaig arribar allà i em van dir que havia de rescindir. Es va complicar la situació, però agraeixo que el Sabadell m'esperés.” No havia ni signat el contracte i el jugador ja s'estava entrenant, dissabte, amb l'equip.

“Compromès”

El Sabadell li pot aportar “continuar gaudint d'una categoria tan maca com la segona A” i ell pot donar al Sabadell “experiència i compromís al terreny de joc”. El jugador ha volgut defugir, per aquest motiu, polèmiques en referència al seu passat terrassenc: “Sóc un professional”, va etzibar: “I ara em correspon donar el màxim pel Sabadell.”

Cristian Garcia, lateral dret de vocació ofensiva, signa per dues temporades. Amb la rescissió amb el Còrdova, el jugador renuncia a un contracte que expirava també l'any 2015.

Tothom parla molt bé del Sabadell a nivell de pagaments. Ha crescut molt i estic content de jugar aquí
Cristian Garcia
jugador del sabadell
El que puc aportar és experiència a la categoria, treball i compromís. Vull demostrar a Salamero i a Olmo que no s'han equivocat amb mi
El nou entrenador del Còrdova no comptava amb mi i jo buscava marxar. Va ser difícil perquè volien que sortís cedit per la quantitat del contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)