Sabadell

Un bloc per apuntalar

2a divisió A. El Sabadell ha viatjat al Japó amb la plantilla del curs que ve molt ben perfilada, però encara podria incorporar una peça més a cada línia –en podrien ser dues a la rereguarda

El Sabadell s'ha desplaçat aquesta setmana al Japó amb el bloc de la pròxima temporada força perfilat. Això sí, espera apuntalar-lo amb vista a l'arrencada del curs futbolístic. El duo de tècnics que formen Javi Salamero i Miquel Olmo, que també s'encarreguen de les qüestions esportives de l'entitat, estan treballant paral·lelament a la preparació per completar la plantilla, que ha de ser de 22 o 23 jugadors. Es volen doblar totes les posicions. En aquest aspecte, la gran prioritat és l'eix de la defensa, on s'incorporarà un o dos homes depenent de l'evolució del central Jesús Olmo, que s'ha quedat a Sabadell treballant per recuperar-se de la lesió al tendó d'Aquil·les.

L'adéu d'Abraham Paz, que s'exercita en solitari a Cadis i no compta per al club, haurà de ser cobert amb un altre central. Ara els arlequinats tenen una plantilla de 19 jugadors, que s'ampliarà amb tres o quatre homes. Amb tot, més enllà de la rereguarda, és força probable que arribi un futbolista de banda i un altre d'atac. Un mig polivalent també hi tindria lloc.

Un pas endavant

El nou cos tècnic del Sabadell està treballant pensant que alguns futbolistes que l'any passat no van tenir gaire protagonisme, facin un pas endavant i siguin jugadors de pes en l'esquema arlequinat. De fet, el bloc ha perdut el seu gran referent, Manu Lanzarote, i el club no ha fet de moment cap incorporació de renom perquè compta amb els jugadors que ja té. Salamero i Olmo esperen que Manuel Gato recuperi el nivell que va mostrar fa dos cursos en l'Alcoià i agafi el relleu de Lanza. Una fita difícil, però no impossible, tenint en compte que la temporada 2011/12 va marcar 14 gols.

19
jugadors
té la plantilla del Sabadell. Salamero vol un bloc de 22 o 23 homes.

Ofereixen Bolado i a Sorribas li agrada el Sabadell

Quan una plantilla està per tancar, sempre sorgeixen noms i propostes. En aquest aspecte, el cos tècnic del Sabadell està treballant amb força alternatives. Per apuntalar l'atac, per exemple, el club ha rebut l'oferiment d'Ivan Bolado, que vol tornar al futbol estatal després d'una curta experiència en el CSKA de Sofia. Abans, l'atacant de Santander (24 anys) havia militat en el Cartagena, el Racing i l'Elx. El seu representant, Joaquín Bárcena, parlarà en els pròxims dies amb Javi Salamero per saber si hi està interessat.

Un altre dels jugadors que estan en l'orbita arlequinada és el polivalent mig Joaquín Sorribas, que està lliure després d'acabar contracte amb l'Osca. El futbolista, de 35 anys, veu amb molts bons ulls l'equip vallesà, tot i que matisa que no en sap res, ja que les negociacions les porten els seus representants. “Jugar en el Sabadell seria una molt bona opció i el projecte m'atrau”, explica Sorribas, que s'està entrenant en solitari per “estar a to quan m'incorpori al pròxim equip”. D'altra banda, el Sabadell va preguntar a l'Osca per la situació del mig Marc Martínez, però el president del club blaugrana no el deixarà marxar si els arlequinats no passen per caixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)