Sabadell

Una visita sorpresa

Sabadell. André Bikey, central que fa poc va jugar a la Premier, espera una oportunitat mentre s'entrena al Vallès

El dia de la tornada a la feina del Sabadell, André Bikey es va presentar a les oficines de la Nova Creu Alta a la recerca d'un lloc on entrenar. El central internacional amb el Camerun de Javier Clemente, que ha voltat per mig món (juvenil de l'Espanyol, Portugal, Rússia i molts anys a Anglaterra), tot just havia acabat el seu contracte amb el Middlesbrough i està buscant un equip on continuar la seva carrera. Després de parlar amb Miquel Olmo, el cos tècnic li va donar l'oportunitat.

Bikey s'ha estat exercitant amb el Sabadell fins que l'equip ha viatjat cap al Japó, on no ha format part de l'expedició. “Ara estic a l'atur i no he signat amb cap equip. He vingut a Sabadell per entrenar i mantenir-me en forma”, manifestava el central, que, ara per ara, no descarta la possibilitat de fitxar pel Sabadell. “Estic content per la feina i la humilitat dels jugadors. A veure què passa”, diu.

Sense pressa

El Sabadell a hores d'ara no té cap pressa per fitxar, però necessita com a mínim dos defenses centrals mentre espera que es recuperi Jesús Olmo. “Estem avaluant els jugadors a prova”, es limiten a dir des del cos tècnic. “De moment, no he parlat amb l'entrenador. Vull veure què passa quan tornin del Japó. Només puc dir que estic molt il·lusionat i que em sento futbolista”, va manifestar tirant de tòpic.

Bikey forma part dels quatre jugadors que fins a l'estada al Japó estaven a prova amb el Sabadell. Ryosuke Kinoshita ja no tornarà perquè busca una altra prova a Alemanya, Coke, que venia de l'Atlético de Madrid C, busca una resposta aquests dies i Payán, procedent de la Grama, continuarà provant.

De moment, espero a veure què passa a la tornada. Ara estic il·lusionat per tocar la pilota
André Bikey
jugador a prova amb el sabadell
Buscava un lloc on poder entrenar, un equip amb nivell i m'havien parlat molt bé del Sabadell. Estic content amb la feina de tothom
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)