Sabadell

Descans abans del partit

Sabadell. Avui al migdia, hora catalana, el conjunt de Salamero jugarà el primer partit de pretemporada contra el Tòquio després d'haver gaudit d'un dia de descans

El conjunt arlequinat va tenir un dia de descans per primera vegada en tota aquesta estada al Japó pel que fa als entrenaments. El compromís que té avui (12.20 del migdia) contra el FC Tòquio, en un partit que no es podrà veure finalment per Esport 3 per complicacions amb la distribució del senyal, va donar una jornada de calma no pas exempta de compromisos. Un dels quals va ser la visita d'una petita comitiva (vegeu la foto) a l'ambaixada espanyola al Japó. Allà, el president Keisuke Sakamoto, el gerent Xavi Monclús, l'entrenador Salamero, el capità Hidalgo i el jugador Tanabe van donar una samarreta a Miguel Ángel Navarro, ambaixador de l'Estat espanyol.

Hi ha “qualitat”

El migcampista japonès, Sotan Tanabe, que està al Sabadell cedit pel Tòquio, s'enfrontarà demà als seus excompanys: “El Tòquio té jugadors de molta qualitat als quals els agrada molt tenir la possessió de la pilota, i defensivament són molt forts”, va afirmar el jugador al web oficial del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)