Sabadell

Problemes per començar

Sabadell. El central Raúl Goni es lesiona greument al genoll en l'estrena arlequinada de la pretemporada al Japó. Llorente va acabar tocat i l'equip ja té cinc lesionats de dinou jugadors

SABADELL2


TÒQUIO2


Més enllà de l'enriquidora experiència i dels beneficis comercials que li pot donar, l'estada al Japó li pot reportar al Sabadell un gran disgust. Era el minut 18 del partit que ahir jugaven els de Salamero contra el FC Tòquio quan Raúl Goni es va haver de retirar per culpa d'una lesió al genoll. El central i el club estan pendent de més proves però la solitud en què es va produir la lesió no convida a l'optimisme. Abans del partit es va descartar la presència d'Espasandín, d'Arteaga i d'Edgar, aquest últim per un cop a les lumbars en un entrenament allà, tal com deia el comunicat oficial del club. Tots tres, però, arrossegaven lesions des de Sabadell. Als mals d'aquests quatre homes, s'hi ha d'afegir el de Llorente, també en el partit. L'exjugador del Vila-real només té uns petits problemes musculars i, juntament amb Edgar, podria jugar contra l'Espanyol aquest dissabte.

Pel que fa al matx, Salamero va sorprendre amb un onze sense cap home de contenció de mig camp endavant. Molt aviat Vucicevic es va avançar amb un xut que va desviar Goni abans d'entrar (6'). Tanabe es va estrenar davant la seva afició amb l'empat culminant una bona jugada de Moha (34'). En la segona part, Kawano –s'havia entrenat amb el Sabadell a finals de curs– va marcar el 2-1, però només set minuts després Aníbal va empatar.

FC TÒQUIO: Shiota; Nakamura, Kaga, Maruyama, Ota (Matsuda, 67'), Yonemoto (Hirayama, 46'), Hasegawa (Otake, 67'), Mita, Vucicevic (Kawano, 46'), Higashi (Kajiyama, 46'); i Watanabe (Ishikawa, 46'). SABADELL: Nauzet (De Navas, 46'); Toni Lao (Cristian Garcia, 46'), Goni (Juanjo, 18'), Pablo Ruiz (Joan Noguera, 67'), Moha; Antonio Hidalgo, Longás; Collantes, Gato (Llorente, 60, (Yeray, 78')), Tanabe; i Aníbal. GOLS: 1-0 (6') Vucicevic. 1-1 (34') Tanabe. 2-1 (70') Kawano. 2-2 (77') Aníbal. ÀRBITRES: Tojo, Takagi, Kanai i Kikawada. PÚBLIC: 4.386 a l'Estadi Ajinomoto de Nishigaoka.
L'equip ha donat la cara en tot moment, tot i que hem notat l'esforç físic
Antonio Longás
MIGCAMPISTA DEL SABADELL
De mica en mica ens hem anat imposant i hem tingut els dos pals. Marxem amb bones sensacions
Aníbal Zurdo
DAVANTER DEL SABADELL
Hem competit molt bé. Hem ofert alternances amb la pilota. Lamentem la lesió de Goni
Javi Salamero
ENTRENADOR DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)