Sabadell

Marc Fernández torna allà on va ser ídol i dimoni

Sabadell. El conjunt vallesà ja li ha fet les proves físiques i en les hores vinents confirmarà el fitxatge del jugador que va marcar el gol de l'ascens però que va marxar per la porta del darrere

Marc Fernández tornarà a vestir la samarreta del Sabadell la temporada vinent. Si no hi ha cap complicació o imprevist d'última hora, el jugador de Corbera signarà en les properes hores com a nou jugador del Centre d'Esports. Abans-d'ahir, va passar una revisió mèdica després de convèncer amb el seu fitxatge a Javi Salamero i Miquel Olmo, encarregats de la confecció de la plantilla en aquests moments. Fernández, doncs, tornarà allà on va ser ídol amb el gol de l'ascens a Ipurúa i on va créixer futbolísticament de la mà de Lluís Carreras. El banda dreta també és recordat per la seva marxa; quan tothom pensava que estava renovat per una temporada més, va marxar al Cartagena amb una oferta que gairebé triplicava el que li oferien a la Nova Creu Alta, i després d'acusacions creuades entre el jugador i el club.

De fet, la seva polèmica sortida la va tancar l'aleshores president Joan Soteras en una assemblea de socis on va arribar a dir: “Mentre jo sigui president, Marc Fernández no tornarà a vestir la samarreta del Sabadell.” Ara, però, sense Soteras com a màxim mandatari i amb l'OK del cos tècnic, el jugador tornarà a vestir d'arlequinat dues temporades després.

Males experiències

La sortida de Marc Fernández cap al Cartagena no va ser del tot reeixida per al jugador. 17 partits a segona A, alguns fins i tot com a lateral dret, sense haver-ne completat en cap d'ells els 90 minuts. L'equip, a més, va baixar de categoria en una última jornada desgraciada per al filial illenc.

La temporada passada, Fernández va marxar al Mallorca, on les coses no podien començar millor. A Caparrós li va agradar molt i el va fer debutar a primera divisió, on va disputar 100 minuts repartits en 6 partits. Però amb la destitució del tècnic d'Utrera, i l'entrada de Gregorio Manzano, el de Corbera va tornar al filial mallorquinista, on va gaudir de minuts (més de 2.100 en 28 partits), però on no va poder evitar amb els seus quatre gols el descens a tercera divisió.

CONFIRMACIÓ

Si no hi ha cap imprevist d'última hora, Marc Fernández signarà en les properes hores

RETORN

Fernández torna allà on va ser ídol amb el gol de l'ascens a Ipurúa i on va créixer futbolísticament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)