Sabadell

Juvenal posa de manifest enfrontaments al vestidor

Sabadell. L'excapità sabadellenc diu que sent “fàstic” i “vergonya aliena” sobre el cas d'Abraham Paz i dóna compte que van existir problemes arran dels suposats partits arreglats

“Fàstic” i “vergonya aliena” és el que sent Juvenal Edjogo-Owono, capità la temporada passada del Sabadell, sobre el cas d'Abraham Paz. Així de contundent es va mostrar ahir a Twitter evidenciant la mala maror que hi havia en el si de la plantilla del Sabadell durant l'últim tram de la temporada passada. “Tot el que he de dir li vaig dir a la cara i davant de tots els companys del Sabadell”, va manifestar en una segona piulada sobre el cas que va destapar abans-d'ahir el diari Marca, en què afirma que Paz es va deixar perdre en dos partits (Hércules i Osca).

Abraham Paz no va jugar res del tram final de la temporada passada per operar-se d'un trencament al menisc. El cert és que la situació, confirmada pel doctor Jorge Ramírez, li va anar com l'anell al dit a Lluís Carreras per deixar-lo d'alinear perquè la situació en el vestidor era insostenible. L'equip va tenir constància de seguida d'aquests suposats partits que es van arreglar. El nucli dur del vestidor arlequinat, amb els veterans Antonio Hidalgo, Moha i Juvenal al capdavant, van protagonitzar situacions molt tenses amb el defensa del Puerto de Santa María fins al punt que la renovació de Moha, aquest estiu, estava supeditada a la continuïtat o no de Paz en l'equip. “Molt content amb la renovació de Moha amb el CE Sabadell. Em trec el barret amb el que va dir per renovar. Uns valors per sobre de tot”, va manifestar Manu Lanzarote, ja com a jugador de l'Espanyol, a principis de mes, quan es va saber que el migcampista renovava en una clara al·lusió a les esmentades demandes de Moha per ampliar el seu compromís.

EL MISSATGE

“El cas d'Abraham Paz em causa una vergonya aliena i un fàstic que mai abans havia experimentat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)