Sabadell

Marc Fernández s'allunya

Sabadell. Fonts pròximes al jugador asseguren que Xavi Roca ha vetat el fitxatge del de Corbera, mentre que el club assenyala una decisió conjunta entre la direcció esportiva i el cos tècnic

Tot estava embastat, només faltava acordar els últims detalls i la signatura del contracte. La tornada de Marc Fernández era un fet a finals de la setmana passada. Representant, jugador, pares, els tècnics Javi Salamero i Miquel Olmo, tothom hi creia i estava convençut de la tornada del de Corbera de Llobregat. Tothom menys Xavi Roca, que a principi d'aquesta setmana es va reunir amb els dos entrenadors i amb les conclusions d'aquesta trobada va quedar aturat el fitxatge de l'exjugador del Sabadell i de l'Europa.

Fonts pròximes al jugador assenyalen un veto directe per part de l'actual director esportiu del Sabadell, que, coses del destí, torna a exercir com a tal. En canvi, fonts de la Nova Creu Alta asseguren que va ser una decisió consensuada per raons purament esportives entre Roca, Salamero i Olmo, ara mateix, els que tenen influència en els fitxatges.

Esperança

El cos tècnic, fins aquesta setmana els únics encarregats de fitxar, van donar el vistiplau perquè el lateral dret fes la revisió mèdica i negociés els últims detalls del contracte amb el director general, Xavi Monclús, a finals de la setmana passada. Però arran d'aquesta reunió Fernández no signarà, tot i que el jugador encara té esperances que la situació canviï.

La il·lusió del jugador era tornar a una Nova Creu Alta contrariada per la tornada del jugador, i confia que en les pròximes hores la situació es pugui reconduir. Això depèn, entre altres coses, de l'expectativa sobre el futur de Xavi Roca. Fa uns mesos, el director esportiu va ser el detonant de la intervenció de Sakamoto que va desembocar en la sortida de l'antic consell, tal com van informar al seu moment fonts pròximes a Sakamoto, i ara té moltes probabilitats de quedar-se al club. A hores d'ara, res és impossible a Sabadell.

VOLUNTAT

El jugador encara té esperances de tornar a vestir la samarreta arlequinada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)