2a divisió A

El Banyoles planta cara

Amistós. Triomf del filial blaugrana en el partit del centenari del Banyoles gràcies als gols de Joan Román (68') i Dani Nieto (75')

BARÇA B2

BANYOLES0

El Barça B va trigar més del que s'esperava a traduir en gols la seva indiscutible superioritat, però en el tram final va trobar la inspiració i va derrotar el Banyoles en el partit del seu centenari gràcies als gols de Joan Román i de Nieto, que va marcar de penal. Tot i que el Barça B va monopolitzar la possessió de la pilota, el bon dispositiu del Girona va evitar que els blaugrana, que ahir van lluir la samarreta de la senyera, trepitgessin amb perill l'àrea de Moreno, un dels destacats. Els locals van mantenir el 0-0 inicial durant tota la primera part, però la roda de canvis va minvar força més la capacitat dels locals que no pas la dels visitants, que van accelerar amb el pas dels minuts. Quintillà va avisar amb un xut al travesser (65') abans que Joan Román engaltés una assistència de Patric en el 0-1 i Dani Nieto fes el 0-2.

BANYOLES: Moreno, Pau, Ignasi, Andoni, Corominas, Nierga, Rodríguez, Corbalán, Vila, Bastida i Bayot. També van jugar: Quiñones, Capdevila, Banal, Martí, Eric, Fran, Fauró, Gifreu i Trayter. BARÇA B: Bañuz, Godswill, Costa, Ayala, Lucas, Samper, Enguene, Quintillà, Kiko, Maxi Rolón i Miguel Maza. També van jugar: Gómez, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Espinosa, Dani Nieto. GOLS: 0-1 (68') Joan Román. 0-2 (75') Dani Nieto, de penal. ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo. PÚBLIC: 1.400 espectadors al municipal de Banyoles.