2a divisió A

“És indignant que hi hagi equips que hagin arreglat partits i continuïn a la LFP”

Miguel Ángel Ramírez. El president de Las Palmas aplaudeix la decisió del Girona de denunciar amb fets els equips infractors

El màxim representant de Las Palmas, el president Miguel Ángel Ramírez, va parlar clar sobre la polèmica que ha afectat la 2a divisió A en les últimes setmanes: “És una vergonya que, tot i tenir proves, la LFP no prengui mesures amb els equips que han intentat comprar partits. Si no hi ha càstigs, la nostra lliga serà un frau”, va expressar el dirigent canari.

Ramírez també va tenir paraules d'elogi per al Girona, club que va denunciar i va aportar proves sobre els intents de compra de partits: “Aplaudeixo el que va fer el Girona denunciant aquest fet públicament. Ja n'hi ha prou que ningú digui res.”

El president de Las Palmas va anar pujant el to de les declaracions, i va indicar que molta gent de dins el món del futbol sap que això passa. Miguel Ángel Ramírez no tem represàlies després de mostrar una opinió tan contundent: “Això que dic ja li ho he dit també al president la LFP, Javier Tebas. Em nego a seguir callat davant d'un fet tan greu com aquest”, va expressar el president de l'equip groc.

El representant del club canari va destacar la seriositat de l'Osca: “Ha fet les coses bé i està a 2a divisió B. Altres, arreglant partits segueixen a 2a divisió A, i això no pot ser.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)