Sabadell

CRISTIAN GARCÍA

JUGADOR DEL SABADELL

“Aquest és el debut somiat per a qualsevol”

“La plantilla està molt il·lusionada amb el bon inici de lliga”

“Golejar el Mallorca ha estat una injecció a tots els nivells”

Cristian García (21/12/81) s'ha convertit per mèrits propis en el protagonista de la primera jornada de segona. El lateral dret, que va jugar bona part del matx contra el Mallorca com a pivot al centre del camp, va ser l'autor de dos dels quatre gols que el Sabadell va fer als balears.

Suposo que per a vostè és l'inici i el debut somiat, no?
Tres punts, davant de la nostra afició i, a més, marcant dos gols és el debut somiat per qualsevol.
L'ha felicitat molta gent?
He rebut alguna trucada i, sobretot, molts de whatsapps.
Començar bé la lliga és el desig principal d'un equip?
Quan s'inicia una temporada nova, a nivell grupal i individual, és important començar bé. Davant nostre teníem un rival de pes com és el Mallorca, acabat de baixar de primera divisió i, a priori, un equip cridat a lluitar per pujar de nou a la màxima categoria. És una injecció a tots els nivells.
Després d'una pretemporada plena d'obstacles, encara més?
Després de la pretemporada que hem passat, amb moltes lesions, sabíem que començar guanyant el primer partit era important. Golejar un equip de la importància del Mallorca ens ha reforçat a tots. Ara, però, ja hem de pensar en la Ponferradina, un partit igual d'important que el primer. Cal seguir lluitant per l'objectiu de la salvació.
Com veu el grup?
La plantilla està molt il·lusionada amb el bon inici de lliga. M'he trobat un grup molt consolidat de la temporada passada que ens ha acollit d'allò més bé. Els que venim de fora ens hem acoblat i sumem en la dinàmica d'un grup amb identitat i jugadors importants. Esperem també recuperar els jugadors lesionats i sumar efectius.
La seva posició és la de lateral dret, però les circumstàncies del matx el van dur al pivot. S'hi va trobar còmode?
L'entrenador ja va preveure aquesta possibilitat en el partit de pretemporada al camp del Palamós, en què vaig jugar en aquesta posició. Amb la lesió de Moha hi va haver un canvi tàctic que em va portar a ocupar aquesta demarcació i vaig intentar fer-ho de la millor manera, esforçant-me al màxim i ajudant els companys.
Hi havia jugat abans?
Havia jugat alguns partits per davant del lateral, però mai en una posició tan centrada, ni com a segon pivot. És una posició que també m'agrada, i tot el que sigui jugar i ajudar l'equip, cap problema.
Va marcar dos gols. N'havia fet mai dos en un mateix partit?
Dos en un mateix partit, no els havia marcat mai. Sí que normalment marco gols durant una temporada, però dos en un mateix partit no.
És a dir, que la gent no es malacostumi...
Ja he avisat tothom que he començat molt fort però que pel que fa a gols és difícil que repeteixi la gesta [riu].
A començament de juliol se'l va vincular al Girona. És cert que hi va haver l'interès?
Quan el Còrdova em va suggerir que m'havia de buscar equip es va estudiar la possibilitat d'una cessió. Crec que l'interès del Girona respon a la figura de Javi Salamero, que llavors n'era el director esportiu. Després ell va anar al Sabadell es va acabar concretant aquesta opció.
Per tant, la figura de Salamero va ser clau en el seu fitxatge?
Si, determinant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)