Sabadell

Moha es lesiona i es perdrà la primera meitat de la lliga

Sabadell. El mig, que va haver de ser substituït contra el Mallorca, serà operat avui d'una tendinopatia a la cama dreta i estarà apartat dels terrenys de joc entre quatre i cinc mesos

Si Javi Salamero no tenia prou maldecaps per culpa de les lesions, l'entrenador del Sabadell va saber ahir que tampoc no podrà disposar de Moha fins a l'hivern, ja que serà baixa entre quatre i cinc mesos. El migcampista arlequinat, que en el minut 19 de l'últim partit contra el Mallorca va haver de ser substituït perquè va tenir una punxada muscular al tríceps de la cama esquerra, serà operat avui d'una tendinopatia crònica del tendó rotular de la cama dreta. Aquesta lesió, de fet, li impedia treballar de manera còmoda ultimament. El doctor Ramon Cugat i el metge del club, Jorge Ramírez, s'encarregaran d'intervenir el futbolista.

Moha, doncs, s'afegeix a la nòmina de futbolistes arlequinats que no estan disponibles. De fet, hi ha quatre homes que es perdran els pròxims compromisos de lliga –Espasandín, Juanjo, Pablo Ruiz i Jesús Olmo– i un altre que, com el marroquí, en té per mesos: Raúl Goni, que estarà entre cinc i set mesos lluny dels estadis. Per al polivalent jugador del Sabadell, d'altra banda, estar tant de temps de baixa és atípic, ja que tret de la seva última temporada en l'Espanyol (2007/08), estava acostumat a jugar de valent. De fet, des de l'any 2001 Moha ha disputat una mitjana de 32 partits per temporada.

Cristian, una solució

Tot i que Javi Salamero podrà disposar ben aviat d'Hidalgo i Arteaga, el tècnic del Sabadell té altres alternatives per cobrir la baixa de Moha en les pròximes cites. L'última ha estat ressituar Cristian García a la medul·lar i alinear Toni Lao al lateral dret, tal com va fer diumenge contra el Mallorca. El club, de totes maneres, no descarta apuntalar la medul·lar i incorporar un jugador del mateix perfil abans no es tanqui el mercat d'estiu.

INFERMERIA PLENA

A punt de tenir l'alta
Antonio Hidalgo
Està acabant el termini de recuperació del seu trencament fibril·lar al bessó intern de la cama dreta.
David Pérez Arteaga
Després de tenir problemes als bessons, està previst que torni aviat.

POC ACOSTUMAT

Amb la seva lesió, Salamero té sis baixes amb vista a les pròximes jornades
Tret de l'últim any en l'Espanyol, Moha ha tingut sempre molta continuïtat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)