Sabadell

Aníbal, satisfet amb el nou cicle

2a divisió A. El davanter del Sabadell explica que ara pot “jugar més alliberat” i que l'equip treballa a gust amb els mètodes de Javi Salamero, que proposa “un joc més directe”

El davanter del Sabadell Aníbal Zurdo ha començat la temporada de la millor manera possible: marcant. Ho va fer en la golejada arlequinada contra el Mallorca, en què el futbolista nascut a Mèxic va tancar el marcador amb el 4 a 0. Aníbal, amb tot, es mostra molt satisfet amb el seu inici i també amb el de l'equip, “perquè és molt important anar sumant punts tan ràpidament com sigui possible.” El punta, d'altra banda, va explicar les seves sensacions amb el canvi de tècnic i es va congratular perquè ara disposa de més marge: “El curs passat tenia un rol i una posició molt més marcats, i ara tinc més llibertat.”

Aníbal, que va remarcar que el bloc estava també satisfet amb Lluís Carreras, va detallar que amb l'arribada de Javi Salamero “l'equip juga més directe”. “Ha arribat un nou cicle, amb uns altres mètodes. Nosaltres ens hi estem adaptant bé, estem contents i anem pel bon camí”, va afegir el punta, que, tot i la gran estrena contra el Mallorca, demana prudència i sap que la cita contra la Ponferradina serà difícil: “Acaben de perdre, juguen a casa i tothom vol començar bé la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)