Sabadell

El Sabadell s'obre a l'orient

2a divisió A. El club arlequinat va posar en marxa ahir la versió en japonès del seu lloc web, i dimarts que ve l'equip de Salamero disputarà un amistós contra la Força Marítima d'Autodefensa nipona a la Nova Creu Alta

L'arribada dels inversors japonesos al Sabadell i de Keisuke Sakamoto a la presidència han fet que el club arlequinat s'estigui obrint al país nipó. Hi ha força fets que ho reflecteixen: els de Salamero van fer una part de la pretemporada al Japó, la samarreta d'enguany du impresa la bandera nipona i, ahir, el club va posar en marxa la versió en japonès del seu lloc web. Sota el portal Cesabadell.jp, els aficionats del país asiàtic podran accedir a tota la informació de l'entitat vallesana, que ha creat un disseny diferent per a aquesta versió. El director general del club, Xavi Monclús, afirma en el lloc web del Sabadell que “es treballa amb la intenció d'apropar el club als seguidors, i el nou web en japonès n'és una prova més.”

D'altra banda, aquesta no és l'única mostra d'apropament de l'entitat a l'orient. I és que la setmana que ve, el club participarà en els actes de l'any dual entre l'Estat i el Japó. El plat fort d'aquesta commemoració serà un amistós, dimarts vinent (19 h) entre el Sabadell i la Força d'Autodefensa Marítima del Japó. El partit constarà de tres parts de mitja hora i hi participaran 53 jugadors amateurs, entre oficials i mariners. A més, l'entrada serà lliure per a tots els aficionats que desitgin veure l'amistós, i hi haurà uns 200 aficionats visitants a les grades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)