2a divisió A

Afinar el punt de mira per certificar les bones sensacions

2a divisió A. Després d'una esperançadora estrena espatllada pels errors en els metres finals, el Barça B rep el Lugo amb l'objectiu de sumar els primers punts

Després de dues temporades a la banqueta del Barça B, Eusebio sap més bé que ningú que una de les claus per assolir bons resultats és la confiança dels seus joves jugadors. I aquest any, en què la mitjana d'edat és inferior a la dels últims cursos, encara més. De qualitat, com ja van demostrar al camp del Mirandés, en tenen per donar i per vendre, però en una categoria tan competitiva com la segona A fa falta també seguretat i solvència, virtuts que només es poden adquirir jugant partits i, òbviament, si és amb bons resultats, molt millor. Per això, el tècnic del filial va fer ahir una crida a la tranquil·litat, en recordar que les sensacions de l'equip a Miranda de Ebro van ser molt bones i que, contra el Lugo, en l'estrena de la temporada al Miniestadi, només cal mantenir la línia i, si pot ser, afinar la punteria, l'únic punt negatiu del primer partit de la temporada, en què les errades en els metres finals van fer que se n'anés en orris la gran tasca feta per l'equip sobre el terreny de joc.

Amb Denis Suárez –cridat a ser un dels grans referents del nou Barça B– acabat d'aterrar, per al partit d'aquesta nit no s'esperen gaires novetats en l'onze inicial, i molt probablement Eusebio repetirà el mateix que va presentar a Miranda de Ebro, amb l'obligada entrada de Bagnack en el centre de la defensa en el lloc del lesionat Édgar Ié. De fet, al tècnic tampoc li queden gaires més opcions ja que, tal com va recordar en el programa ADN Barça, de Barça TV, els joves talents que han pujat aquest estiu procedents del juvenil, i que avui copsaran els llocs de la banqueta, encara necessiten un temps d'adaptació. “Hem fet pujar alguns nois que encara estan en el seu segon o tercer any de juvenil, però entenem que ens podem reforçar amb aquests jugadors. Tots ells tenen molta qualitat, però sempre hi ha un període d'adaptació”, va afirmar.

La revelació passada

A davant, el filial hi tindrà el Lugo, una de les grans revelacions del curs passat i un conjunt que, tot i el seu baix pressupost i d'estrenar-se en la categoria, va acabar la lliga en una meritòria onzena posició. Com és habitual, el seu jugador més destacat, el davanter centre Óscar Díaz, autor de 15 gols, ha marxat, i ara l'objectiu de Quique Setién és que el seu substitut s'adapti tan de pressa com sigui possible. L'equip s'ha reforçat amb Rennella, cedit pel Betis, i Sandaza, que ha aterrat a Lugo després de jugar cinc temporades a Anglaterra i a Escòcia. En la primera jornada, l'equip gallec no va passar de l'empat sense gols contra el Numància, o sigui que, com el Barça B, aquesta nit buscarà estrenar el seu caseller de victòries.

Vull que els jugadors estiguin ben junts i que concretem les ocasions de gol
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
El Barça B és un equip que té els conceptes molt clars, però li podem crear problemes
Quique Setién
ENTRENADOR DEL lugo
El Lugo és un conjunt a qui li agrada tenir la pilota, molt solidari. És un equip modest que el curs passat va fer una gran campanya
Volem transmetre les mateixes sensacions que les del partit contra el Mirandés. Proposarem un duel intens i amb ritme

Eusebio, encantat amb Denis

“Denis Suárez és un reforç de luxe. Té unes condicions ideals per al nostre joc i una projecció increïble.” Així va qualificar Eusebio, en el programa ADN Barça, de Barça TV, l'últim fitxatge del filial, un jugador del qual s'espera que s'erigeixi en un dels grans referents de l'equip, sobretot després dels adéus de jugadors clau com ara Sergi Roberto, Rafinha i Deulofeu. Sense temps per entrenar-se, tot indica que Denis debutarà en el partit contra el Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)