Sabadell

El Sabadell vol revalidar al Toralín les bones sensacions

2a divisió A. El bloc vallesà, primer líder del curs, visita la Ponferradina amb l'objectiu de sumar els tres punts i donar continuïtat al bon inici de lliga

El Sabadell va començar la lliga com un cicló. Va golejar davant de l'afició un candidat a l'ascens com és el Mallorca (4-0) i ha estat el primer líder de la temporada. L'equip arlequinat, que toca de peus a terra i no vol que es desfermi l'eufòria prematurament, té ara un objectiu molt clar: aconseguir que el bon inici no sigui circumstancial i consolidar-se a la zona noble de la classificació. Toca, doncs, revalidar les sensacions que el bloc va exhibir fa set dies a la Nova Creu Alta. L'escenari i el rival, això sí, són ben diferents.

El Toralín espera el Sabadell amb ganes. I és que la Ponferradina afronta la segona jornada amb esperit de batalla, després de la cruel derrota de la setmana passada al feu del Còrdova, on els del Bierzo van veure com s'esmunyia un punt amb un gol en l'últim minut del temps afegit. Els de Javi Salamero, doncs, hauran de contrarestar la intensitat local aplicant la mateixa recepta i mantenint la tensió. Les baixes continuen sent la gran llosa del conjunt arlequinat, que sortirà al camp amb un bloc sense gairebé cap canvi. Tan sols hi ha una peça que balla: Toni Lao podria ser titular o, en el seu lloc, podria entrar l'últim fitxatge, Ruper, que jugaria a la medul·lar, endarrerint Cristian al lateral dret.

Situació contraposada

Si les lesions són el gran problema amb què Salamero ha d'afrontar l'inici de temporada –té vuit baixes, dues de les quals de llarga durada–, l'entrenador de la Ponferradina, Claudio Barragán, afronta la cita amb només un parell de contratemps: la baixa del central Samuel San José i del mig Saúl Fernández. La resta d'homes estan a la seva disposició. No és d'estranyar, doncs, que hagi convocat els vint futbolistes que té disponibles, inclosos els últims fitxatges, Diego Sánchez i Cristian Fernández. Avui decidirà qui es queda a fora.

Si hi ha una cosa que promet el duel d'avui al Toralín, és un futbol físic i intens. Els dos entrenadors coincideixen a albirar un partit així, sobretot Claudio Barragán. “Hem de ser un equip molt intens i agressiu en les disputes”, detalla el mister de la Ponferradina, mentre que Javi Salamero afirma: “Ens trobarem moltes dificultats per guanyar. El rival és molt diferent del Mallorca, perquè fa un joc molt més directe buscant Yuri, que és el seu millor jugador ofensiu. Nosaltres intentarem imposar el mateix estil [que en la primera jornada].”

El Sabadell té jugadors de molta classe. Hem de ser molt intensos i jugar com l'any passat
Claudio Barragán
tècnic De la ponferradina
Serà un partit diferent al del Mallorca, perquè la Ponferradina fa un joc més directe, però intentarem imposar el mateix estil
El lideratge és anecdòtic i el més important és saber que, a Ponferrada, ens trobarem moltes dificultats per guanyar
Espero que el rival ens cedeixi la pilota i que busqui fer-nos mal al contraatac per mitjà de Yuri
Javi Salamero
tècnic DEL sabadell

UN BLOC SEMBLANT

Salamero podria repetir alineació o substituir Toni Lao i fer entrar Ruper al mig

La fita de millorar lluny del Vallès

El 24 de febrer, a Chapín, el Sabadell va guanyar el Xerez (0-1) gràcies a un gol de Galán en pròpia porta. Des de llavors, el bagatge dels arlequinats a domicili ha estat d'allò més discret: dos empats i sis derrotes. El rendiment del conjunt vallesà fora de casa, de fet, és l'assignatura pendent des del retorn al futbol professional. Salamero, amb tot, espera canviar la tendència i és conscient que trencar la dinàmica en la primera sortida seria un bon punt de partida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)