Sabadell

Martí Crespí, l'últim puntal per a la defensa

Sabadell. El club arlequinat tanca la plantilla amb el fitxatge del central mallorquí, que arriba procedent del Racing, signa per un any i reforça una rereguarda força afectada per les baixes

El mercat encara no ha tancat i, fins que no ho faci, sempre hi pot haver alguna sorpresa. El Sabadell, en tot cas, ja té enllestida la plantilla de la temporada 2013/14 i totes les fitxes tenen propietari. Ahir, el club arlequinat va anunciar la incorporació del central balear Martí Crespí, que aterra a la cocapital del Vallès Occidental procedent del Racing, club en què va militar en el segon tram de la temporada passada. El mallorquí, de fet, va ser un dels grans baluards dels cantàbrics en els últims mesos. I és que tot i aterrar al final del mercat d'hivern procedent del Txornomorets de la primera divisió ucraïnesa, on no va tenir cap oportunitat, es va carregar l'equip a l'esquena i es va convertir en un referent. Crespí, de fet, forma part del grup de jugadors que han esperat a saber si el Racing continuaria a segona A abans d'acceptar altres propostes.

Amb l'arribada del defensa nascut a sa Pobla fa 26 anys, el Sabadell s'assegura incorporar un futbolista experimentat, que abans de marxar a Ucraïna, va jugar tretze partits a primera amb el Mallorca. Val a dir, això sí, que la categoria que millor coneix és la segona divisió A: hi ha disputat 115 partits en quatre temporades, en què ha marcat sis gols tot i jugar al darrere.

Javi Salamero, amb tot, apuntala la rereguarda del Sabadell amb un central polivalent –pot jugar a la banda dreta–, que destaca sobretot pel seu joc aeri i pel criteri que té a l'hora de donar sortida a la pilota. El tècnic, a més, veu alleujats els problemes que està tenint per completar les convocatòries a causa de les lesions. Al darrere, precisament, és on més baixes hi ha hagut i tres centrals són a la infermeria: Pablo Ruiz, Jesús Olmo i Raúl Goni.

Martí Crespí
Sa Pobla (Mallorca), 15/6/1987 Extrem esquerra Alçada: 1,83 m Pes: 74 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Mallorca
TRAJECTÒRIA
2006/07 Mallorca B (3a)
2007/08 Granada 74 (2a A)
37 (1)
2008/09 Xerez (2a A)
27 (2)
2009/10 Elx (2a A)
33 (3)
2010/11 Mallorca (1a)
5 (-)
2011/12 Mallorca (1a)
8 (-)
2012/13 Txornomorets (1a Ucraïna)
2012/13 Racing (2a A)
18 (-)
115
partits ha jugat
a segona A, en què ha fet sis gols. A primera, n'ha disputat 13.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)