Sabadell

Un respir per a la defensa

Sabadell. L'arribada de Martí Crespí, presentat ahir, alleuja Salamero i li dóna alternatives per a la posició de central, molt afectada per les lesions

En els dos primers partits de lliga, els centrals titulars del Sabadell han estat Kiko Olivas i Carlos Hernández, en part perquè Javi Salamero no ha tingut gaires més alternatives. Tal com ja li va passar la temporada passada, en aquesta campanya la línia més afectada per les lesions és la defensa, en concret l'eix central. A la infermeria del club arlequinat hi ha tres centrals –Pablo Ruiz, Jesús Olmo i Raúl Goni–, de manera que era urgent continuar reforçant la rereguarda. L'arribada dilluns del mallorquí Martí Crespí, que va ser presentat ahir, és un alleujament per a Salamero, que en les properes jornades tindrà una mica més de marge a l'hora de fer les convocatòries. Pablo Ruiz i Jesús Olmo no tornaran a l'equip abans de tres o quatre setmanes, mentre que Goni encara en té per cinc o sis mesos.

Tot i que arriba amb la lliga començada, Martí Crespí és conscient que la seva participació pot ser requerida de seguida, de manera que, tot i que admet que li falta el rodatge que tenen els seus companys i que, per tant, parteix amb desavantatge, intentarà posar-se en forma “com més aviat millor” per estar a la disposició del tècnic. El més probable és que el defensa mallorquí ja entri en la convocatòria, ja que en els dos partits anteriors Salamero ha hagut de recórrer a futbolistes del planter. Crespí, de 26 anys i amb una important experiència a segona A en equips com ara el Granada 74, el Xerez i l'Elx, i amb alguna participació a primera amb el Mallorca, es va mostrar il·lusionat i amb ganes d'aconseguir molts èxits. Es dóna la circumstància que Martí Crespí va marcar un gol al Sabadell en la seva última visita a la Nova Creu Alta com a jugador del Racing de Santander –amb el qual va jugar la segona part de la temporada passada–, i per això ara el futbolista s'ha proposat “gaudir” de l'estadi sabadellenc com a local i “aconseguir èxits” defensant la samarreta arlequinada.

PRIMERS PARTITS

Amb tres centrals lesionats, Kiko Olivas i Carlos Hernández han estat els titulars

ADAPTACIÓ RÀPIDA

Crespí espera agafar aviat el ritme perquè de seguida entrarà a les convocatòries

L'avantatge de rebre aviat els que han baixat

Després de la gran estrena (4-0 contra el Mallorca), el Sabadell va caure a Ponferrada, de manera que els arlequinats esperen reprendre les bones sensacions diumenge en la visita del Deportivo. El defensa Cristian Garcia considera que el Sabadell ha d'aprofitar l'avantatge que, segons ell, suposa enfrontar-se en les primeres jornades als equips que acaben de baixar de primera, ja que “els costa molt agafar el ritme de la categoria”. Cristian recorda que el Sabadell ho va poder comprovar contra el Mallorca, i espera tornar-ho a fer contra el Dépor, un altre rival de prestigi, de manera que, segons el defensa, un triomf seria una injecció de moral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)