Sabadell

La importància de creure-s'ho

2a divisió A. El tècnic del Sabadell, Javi Salamero, vol que els seus pressionin demà un dels favorits, el Deportivo, des del principi

Després de caure a Ponferrada, el Sabadell afronta la cita de demà contra el Deportivo amb l'ambició de mostrar de nou la bona imatge de la primera jornada contra el Mallorca. El tècnic arlequinat, Javi Salamero, afronta el partit amb una consigna molt clara: cal que l'equip sigui ambiciós. “Tractarem de tu el Dépor i anirem a buscar el triomf des del principi”, va afirmar el mister, que creu que és molt important que el seu bloc mantingui la seva personalitat: “Hem de ser nosaltres mateixos, intensos i verticals quan tinguem la pilota, mirant d'aprofitar les ocasions per desequilibrar el partit.” Un dels factors que Salamero espera fer valdre és la pilota aturada, que va donar molt bons resultats contra el Mallorca (dos gols): “En jugades d'estratègia se'ls pot sorprendre.” El principal contratemps del Sabadell continuaran sent les baixes. I és que a la llarga llista de lesions s'hi ha de sumar Edgar, mentre que Collantes és dubte i també es podria perdre el partit.

Tractarem de tu el Deportivo i anirem a buscar el triomf. Hem de ser nosaltres mateixos
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)