Sabadell

Arguments per alçar-se

2a divisió A. El Sabadell rep el Deportivo amb l'objectiu de refer-se de l'última derrota i recuperar les sensacions de la primera jornada, en què va golejar el Mallorca, amb una victòria

“Ni quan vam golejar el Mallorca érem tan bons, ni havent perdut contra la Ponferradina som tan dolents.” Aquesta afirmació de Javi Salamero després de l'última jornada reflecteix perfectament què sent la plantilla del Sabadell. El bloc arlequinat sap que té prou qualitat per imposar-se a qualsevol rival, però també és conscient que en una lliga tan competida, les errades i les desconnexions es paguen cares. Avui, doncs, espera recuperar contra el Deportivo la versió inspirada i fiable de la primera jornada, quan el conjunt vallesà es va imposar amb solvència a un altre exequip de primera: el Mallorca (4-0).

Complexos zero. Els últims dies de feina, Javi Salamero, que ja podrà tornar a seure a la banqueta després de complir sanció, s'ha encarregat de fer saber als seus homes què espera d'ells. Cal buscar les pessigolles al Dépor amb la mateixa intensitat amb què el Sabadell va fer sucumbir el Mallorca, un rival que, com els corunyesos, disposa d'homes de gran qualitat. D'altra banda, hi ha un aspecte difícil de treballar, però que serà determinant: l'encert. Si els arlequinats saben aprofitar les ocasions que se'ls presenten, tindran molts més números per cantar victòria. En aquest aspecte, això sí, serà clau generar accions de perill i mantenir la verticalitat mostrada fa quinze dies, fet que va permetre martiritzar el porter del Mallorca. Un aspecte que també va ser important per superar els balears van ser les accions de pilota aturada. Javi Salamero, precisament, confia que aquest pugui ser un dels elements desequilibradors: “El Dépor és un molt bon equip que sap controlar el tempo del joc, però que també ha de millorar en algunes coses; potser és vulnerable en l'estratègia.”

El principal maldecap del tècnic continua sent que la infermeria no es buida. Així, en la convocatòria hi ha tres jugadors del filial i també Martí Crespí, que ha arribat aquesta setmana. El central balear, això sí, té pocs números per entrar en un onze en què hi pot haver alguna variació respecte a l'últim partit, ja que Collantes està entre cotó fluix i podria cedir el seu lloc a Gato. A la medul·lar i al darrere, d'altra banda, també hi podria haver algun canvi.

Amb la lliçó apresa

Els equips que aterren a segona procedents de primera solen tenir problemes d'adaptació en els primers duels, tal com es va veure reflectit a la Nova Creu Alta en la primera jornada. Això sí, el Deportivo té una diferència amb el Mallorca: va ser a la divisió de plata fa tan sols dos cursos, un fet que segons el mister arlequinat li ha permès “aprendre la lliçó que la segona és una lliga molt complicada”. De moment, els gallecs vénen a Sabadell amb el mateix bagatge que els vallesans (3 punts) i alertats pel seu tècnic: “El 4-0 en el Sabadell-Mallorca és tot un toc d'atenció.”

CARÀCTER

El Sabadell vol aplicar la recepta de la jornada 1: intensitat, verticalitat i eficiència

L'AVANTMATX

Les lesions, més que preocupar-me, m'ocupen: en volem detectar l'origen i recuperar jugadors
Javi Salamero
Entrenador del sabadell

LA CONVOCATÒRIA

Martí Crespí, acabat d'arribar, ja ha entrat a la llista, tot i que és difícil que jugui en l'onze inicial

CANVIS

El 4-0 en el Sabadell-Mallorca és un toc d'alerta que demostra que la igualtat és màxima
Fernando Vázquez
Entrenador del sabadell
Collantes està entre cotó fluix i podria caure de l'onze: Manuel Gato podria ocupar el seu lloc
Hem de tractar de tu a tu un rival d'un gran nivell. Hem de ser verticals amb la pilota i esperar alguna acció per desequilibrar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)