Sabadell

Raúl Tamudo ja fa excitar la Nova Creu Alta

Sabadell. El davanter és presentat davant de més de 300 espectadors, que l'aclamen i coregen el seu nom

El Sabadell va presentar ahir al migdia el seu fitxatge estrella, el davanter de Santa Coloma de Gramenet, Raúl Tamudo. Aclamat per més de 300 aficionats arlequinats, l'atacant va mostrar la seva alegria i compromís amb el seu nou club. Tamudo, tota una institució en el futbol català, ha desenvolupat la major part de la seva carrera a l'Espanyol, equip amb el qual va aconseguir fer-se un nom en el futbol espanyol. De fet, el de Santa Coloma de Gramenet és el màxim golejador de la història del conjunt blanc-i-blau i, a més, el jugador català que més gols ha fet en la primera divisió. Tamudo ha marcat gols allà on ha jugat i, a Sabadell, esperen que l'atacant demostri el seu olfacte i els ajudi en l'obtenció dels objectius fixats.

15 anys a primera divisió

Després d'estar quinze anys de manera consecutiva a primera divisió –dotze amb l'Espanyol, un amb la Real Sociedad i dos més amb el Rayo Vallecano–, Tamudo fa el pas enrere que molts jugadors veterans com ell (té 35 anys) estan obligats a fer per continuar jugant a nivell competitiu: “L'experiència és un grau i crec que l'he d'aportar dins el camp i al vestidor. Vinc amb moltes ganes d'ajudar el Sabadell”, explicava en la roda de premsa el mateix Tamudo.

L'exjugador de l'Espanyol va admetre haver rebut ofertes de l'estranger, però l'aventura gens productiva en el futbol mexicà, tant a nivell personal com a nivell esportiu, l'ha fet decidir per tornar a casa després de tres temporades competint fora del territori català.

Tamudo ha estat un dels fitxatges de luxe en el darrer dia del mercat de segona, ja que pocs equips poden tenir el luxe de comptar amb un jugador de les seves característiques: “Pel club és un honor que s'incorpori un jugador com Tamudo, amb la seva experiència i qualitat”, admetia el vicepresident, Ignasi Lúquez.

Ja entrena amb l'equip

El nou davanter del Sabadell de Javi Salamero ja es va exercitar amb els seus nous companys. Amb l'evident falta de ritme a les seves cames, Tamudo vol arreplegar-se les mànigues i posar-se a to per ajudar de seguida el seu nou club: “Ja tinc ganes de jugar partits. Em prepararé al màxim per estar disponible per a l'entrenador el més aviat possible”, admetia el davanter, que en tot moment va estar atent a la multitud que l'aclamava des de la tribuna de la Nova Creu Alta.

Els més menuts van aconseguir els autògrafs i les fotos amb el nou ídol arlequinat, que va desitjar que l'afició gaudeixi amb el seu joc i el de tot l'equip.

L'experiència és un grau i crec que l'he d'aportar tant dins del camp com al vestidor. Vinc amb moltes ganes d'ajudar el Sabadell
Ja tinc ganes de jugar partits. Em prepararé al màxim per estar disponible per a l'entrenador el més aviat possible
Raúl Tamudo
Jugador del Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)