Sabadell

Un bon escenari per revifar

Sabadell. L'equip arlequinat visita el feu de l'Alavés, que encara no ha guanyat, amb l'objectiu d'oblidar les últimes dues derrotes i retrobar les sensacions de la primera jornada

Cometre errades té una cosa bona. Que se n'aprèn. Després d'un gran debut, el Sabadell va encadenar dues ensopegades doloroses. El fet de desconnectar en moments puntuals va condemnar els homes de Javi Salamero a la derrota. Avui, doncs, l'equip arlequinat visita el camp de l'Alavés amb la lliçó apresa, les consignes clares i, sobretot, amb la il·lusió de revifar amb una victòria. El bloc té molt clar que és molt aviat per posar-se nerviós, però també sap que encadenar una tercera derrota podria sembrar algun dubte. És, bàsicament, una qüestió de confiança: si l'equip va ser capaç de golejar el Mallorca, té prou pólvora per imposar-se allà on vagi.

Per tenir més possibilitats de sumar, primer cal polir alguns dels aspectes que van condemnar el Sabadell contra la Ponferradina i el Deportivo. Javi Salamero va ser taxatiu després de l'última derrota i va detectar “falta de tensió i d'atenció en tasques defensives”. Caldrà, doncs, recuperar la intensitat i mantenir l'estat d'alerta. La consigna és clara: no pot ser que errades puntuals o badades en moments determinants del partit deixin en no res la feina feta per l'equip.

Novetats i retocs

El mister arlequinat creu que l'Alavés, que encara no ha guanyat en la lliga, serà un rival ben diferent dels tres primers. Salamero en va remarcar la solidesa defensiva, un tret que espera compartir. És per això que l'onze inicial podria tenir alguns canvis respecte del que va saltar a la gespa de la Nova Creu Alta fa sis dies. El principal contratemps dels vallesans continuen sent les baixes, malgrat que hi ha un parell de bones notícies: Raúl Tamudo està a punt i David Arteaga, lesionat durant l'estiu, ja està llest per tornar jugar. Tots dos, doncs, podrien tenir alguns minuts. De fet, Salamero va parlar del flamant fitxatge dels arlequinats i va deixar molt clar que, si ha de comptar amb ell, està a punt: “Tamudo es troba en condicions òptimes, ha arribat en un bon estat físic.”

Un dels aspectes que poden marcar la diferència, més enllà de ser el primer a obrir la llauna, són les accions d'estratègia. A Sabadell s'escarrassen a treballar la pilota aturada, sobretot tenint en compte que el rival té alguns problemes en aquest tipus de jugades, tal com admet el seu tècnic, Natxo González. L'entrenador basc, de fet, s'espera “un partit obert” en què els seus jugadors “han d'intentar imprimir molta intensitat en el joc”. També creu que el Sabadell pot canviar després de les últimes derrotes: “Un dels seus objectius serà aconseguir més consistència defensiva i segellar la porteria.”

LA LLISTA

Raúl Tamudo, que ha arribat aquesta setmana, podria tenir els primers minuts
El Sabadell mirarà de deixar la porteria a zero. Tot i això, crec que serà un partit obert
Natxo González
Entrenador de l'Alavés
L'Alavés serà diferent dels rivals que ens hem trobat fins ara. Marcar primer és important
Javi Salamero
Entrenador del Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)