Sabadell

El gol haurà d'esperar

Sabadell. Tamudo s'ha estat entrenant tota la setmana apartat dels seus companys amb l'esperança de posar-se a punt com abans millor tot i les necessitats golejadores de l'equip

Javi Salamero està boig per alinear Raúl Tamudo. Així ho va reconèixer el tècnic, i no és per a menys, perquè el Sabadell només ha marcat un únic gol en els tres últims partits de lliga. El davanter de Santa Coloma, però, farà esperar el preparador aragonès, perquè ha demanat posar-se a punt físicament abans de saltar a la gespa en un onze inicial. Dissabte passat ja va jugar 40 minuts contra l'Alavés a Mendizorrotza, i després del partit va comunicar al cos tècnic que li va faltar un pèl de força en algunes jugades i que necessitava un temps abans d'afrontar tants o més minuts.

Tamudo s'ha estat entrenant tota la setmana apartat dels seus companys en un treball específic per guanyar capacitat aeròbica (resistència). El de Santa Coloma no va voler ser convocat dimecres en el partit de copa contra Las Palmas per no veure interrompuda aquesta posada al punt.

Fins quan?

Salamero va acceptar la petició del jugador per al partit de copa, però té l'esperança que el jugador accepti tornar a la llista aquest dissabte contra l'Eibar (Nova Creu Alta, 20 h). El preparador és conscient de la il·lusió que ha generat aquest fitxatge i, sobretot, de les mancances de l'equip, que necessita una victòria a casa per no veure's gaire compromès en la classificació ja en aquest punt de la temporada. El que és segur és que si entra a la convocatòria, no ho farà de titular, sinó per jugar només una estona.

“Diu molt d'ell com a jugador i de la seva honestedat”, reconeixia l'entrenador del Sabadell, que va confirmar la demanda del davanter: “El jugador va parlar amb nosaltres després del partit de dissabte i ens va dir que volia posar-se bé físicament perquè veu que està encara un pèl fora de forma. Veurem si pot tenir alguns minuts aquest dissabte contra l'Eibar.”

NECESSITATS

Els arlequinats només han marcat un gol –i amb molta fortuna– en els últims tres partits
Aquest gest diu molt d'ell com a jugador i de la seva honestedat com a futbolista
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Tamudo ens ha dit que es vol posar bé perquè encara es veu fora de forma. Veurem si pot tenir uns minuts aquest dissabte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)