Sabadell

La realitat, també en la copa

Sabadell. Ni la reacció en la segona part serveix perquè els vallesans continuïn en una competició que, com la lliga, ensenya la debilitat d'un equip ple de baixes i amb poca personalitat

LAS PALMAS3

SABADELL1

El fet de ser una competició diferent i que l'equip rival –Las Palmas està per sota del Sabadell en la classificació de la lliga– convidava a l'optimisme els desviats espectadors que van assistir ahir a la Nova Creu Alta. Però la realitat de l'equip, curt dels seus millors efectius i amb una identitat futbolística encara per esbrinar, és la que és, i la copa, en què al cap i a la fi es juga onze contra onze, va deixar el Sabadell al seu lloc: amb el quart partit seguit sense guanyar.

Si hi ha algun motiu per a l'esperança és que els arlequinats van tenir moments de brillantor a l'inici de la segona meitat, perquè quan va acabar la primera més d'un i de dos es van posar les mans al cap.

És cert, com diu Salamero, que Las Palmas (ple de suplents i de jugadors fora de ritme) no va arribar gairebé a generar perill –només la jugada del gol. Però no diu gaire a favor del seu equip que els arlequinats només xutessin una vegada a porta: Longás (minut 35), en una falta lateral. I és que a partir del minut 15 el partit va estar massa condicionat pel gol visitant, un compromís (pilota de central a pivot a la frontal de l'àrea) de Carlos Hernández en el qual Llorente no va estar a l'altura. Sí que ho va estar Nauzet, però Masoud va acabar empenyent la pilota al fons de la xarxa.

Reacció

L'equip, això sí, hi va creure, i en la segona meitat va canviar de cara completament. Els jugadors de tres quarts (Gato, Longás) van començar a aparèixer, un xiulat Tanabe va donar pas a Collantes i Las Palmas començava a fer aigües rebent entre línies. Gato va materialitzar el domini provocant un penal i convertint-lo ell mateix (51') i Collantes va perdonar en un dos contra un no assistint Arteaga en un esprint històric de l'ahir capità (72').

Els esforços no van donar fruits i quan s'ensumava la pròrroga, Asdrúbal va condemnar el Sabadell (83') i Tato el va rematar (91'), tot i que abans Édgar ho hauria pogut evitar.

SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Noguera; Sotan (Collantes, 59'), Llorente (Juanjo, 59'), Longás, Arteaga (Édgar, 81'); Gato i Aníbal. LAS PALMAS: Raúl Lizoain; Ángel (Aythami Álvarez, 46'), Aythami Artiles, David Garcia, Castillo; Asdrúbal, Apoño (Leo, 77'), Vicente Gómez, Masoud; Aranda (Tato, 70') i Máyor. GOLS: 0-1 (15') Masoud. 1-1 (51') Gato de penal. 1-2 (83') Asdrúbal. 1-3 (91') Tato. ÀRBITRE: Bikandi Garrido. T.G.: Als locals Longás; als visitants David Garcia, Aythami, Momo, PÚBLIC: 2.528 espectadors a la Nova Creu Alta.
A l'inici de la segona hem perdut el control, però hem sabut recuperar la pressió i possessió
Sergio Lobera
ENTRENADOR DE LAS PALMAS
El resultat és fruit de dues errades nostres. Las Palmas ha guanyat per demèrit nostre