Sabadell

Un compromís precoç

Sabadell. Un sòlid Eibar visita la Nova Creu Alta en què els locals tenen la imperiosa necessitat de sumar els tres punts per esvair els fantasmes en la classificació i superar el buit de joc

Pensar en urgències o necessitats en la jornada 5 no diu gaire a favor de la trajectòria que té el Sabadell en la lliga. Però com reconeix el seu tècnic, ara mateix necessita lligar els tres punts, sigui com sigui. Recentment eliminats de la copa, a més, els arlequinats no han aconseguit mostrar una solidesa continuada en el seu joc més enllà de la primera golejada contra el Mallorca. Posats a ser pessimistes, el rival d'avui, l'Eibar, tampoc acompanya perquè és un equip que ha mostrat ser força efectiu a domicili amb una victòria a Jaén, un empat a Las Palmas (copa) i en els dos darrers partits seguits a casa ha guanyat per la mínima. “És un equip que se sent còmode quan està dominat, i que a més té una transició de defensa en atac molt ràpida amb homes molt perillosos”, reflexionava Salamero, ahir, a la sala de premsa: “Els rivals necessiten molt poc per fer-nos mal i això és el que hem d'evitar.”

L'Eibar, un rival programat per donar la iniciativa al rival, posarà a prova la capacitat dels vallesans d'administrar la possessió des de l'inici, una característica en la qual s'hi han trobat còmodes les poques estones que l'ha practicat. El cert és que ara mateix la identitat dels de Salamero està a l'aire, així com la capacitat física dels jugadors, que això sí, es van recuperant. Llorente es quedarà a la banqueta des del començament perquè Juanjo ja està bé de la seva lesió. Això permetrà a l'equip deixar les tasques de destrucció de joc en exclusiva per al de l'Hospitalet, i Longás quedarà alliberat per combinar amb la zona del davant.

Tamudo, uns minuts

Precisament a la davantera és on hi ha més interrogants. La incògnita és qui ocuparà la banda dreta, si Gato o Cristian Garcia. Si l'alacantí forma a l'ala, Tamudo o Edgar podrien sortir en l'onze titular, tot i que el més segur és que quedin reservats per més endavant, ja que, tot i les necessitats de l'equip, encara no estan al cent per cent. “Raúl estarà a la convocatòria i disposarà de minuts, i Juanjo cada dia està millor i té més ritme”, va reconèixer el preparador aragonès.

És evident que encara no es pot parlar de caixa o faixa, però si el Sabadell vol evitar més estridències, com diu el mateix Salamero, no pot “perdre més punts a casa”.

EL RIVAL

L'Eibar és un equip programat per atorgar la possessió de la pilota al rival
Els rivals necessiten molt poc per fer-nos mal i això és el que hem d'evitar
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Hem de ser conscients de qui som i el que hem de fer; aquest equip no té limits
Gaizka Garitano
entrenador de l'eibar
Raúl estarà a la convocatòria i disposarà de minuts, i Juanjo cada dia està millor i té més ritme
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)