2a divisió A

Una victòria que posaria el dit a la nafra

Segona divisió A. El Barça B, invicte al Miniestadi aquest curs, busca el triomf contra un Real Madrid Castella que encara no ha aconseguit puntuar

Hi ha partits especials, i són els que jugues contra el teu gran rival, sigui quina sigui la categoria. Avui, el Miniestadi viurà un Barça-Madrid en què s'enfrontaran els dos filials i la tensió hi serà present. És l'assaig, de gran importància, per als futbolistes que desitgen algun dia viure un matx d'aquestes dimensions a primera divisió. Són partits en què pesa més l'estat anímic que l'estat físic i, aquest cop, sembla que els homes d'Eusebio tenen els dos aspectes millor que els de Toril. El Barça B arriba al miniclàssic amb dues victòries i un empat, i amb ganes de demostrar que va aprenent a treure rendiment de les seves qualitats individuals i com a equip. El Castella arriba, en canvi, amb sensacions oposades. Els de Toril encara no s'han refet dels canvis d'aquest estiu i miraran de sumar el primer punt de la temporada. Quatre derrotes en les quatre primeres jornades, un gol marcat i cinc de rebuts és el trist balanç del nou filial blanc. Per Eusebio, però, això no importa en un matx com el d'aquest migdia. “No hem de mirar la situació en què arribem els dos equips. El Castella té molt bons jugadors, i hem d'afrontar el partit amb concentració i tensió”, assegura el tècnic de La Seca, que va afegir que l'equip està “preparat” per a aquests tipus de partits.

Per al miniclàssic el filial recupera Edu Bedia i els tres internacionals –Babunski, Dongou i Sergi Gómez–. No hi serà Bagnack, un fix al centre de la defensa, per una lesió al múscul semimembranós de la cuixa esquerra. Contra els blancs, Denis Suárez podria debutar com a titular després de la seva bona segona bona part a Tenerife. Eusebio està satisfet amb el joc dels seus jugadors, però és conscient que els falta saber decidir bé. Per l'entrenador, la paciència serà clau: “El nostre missatge als jugadors és que controlin l'emoció i que juguin amb tranquil·litat. L'excitació et pot portar al nerviosisme. Hem de jugar amb tensió però amb serenitat per poder prendre bones decisions.” A més, Eusebio espera que l'ambient a les grades ajudi, com la temporada passada, l'equip.

Toril es torna a queixar


El Castella no arriba en el seu millor moment i el seu tècnic, Alberto Toril, assegura que no pot fer més del que fa: “Es preveia aquest inici, sé d'on venim. Quan no fas pretemporada, tens pocs jugadors i no en coneixes la majoria, has d'improvisar sobre la marxa.” Els blancs arriben amb la baixa de José Rodríguez, que ahir va ser a Vila-real amb el primer equip. A més, avui torna al Miniestadi Kiko Femenía. L'alacantí, que segurament jugarà com a lateral dret, va abandonar el Barça aquest estiu i va dir que al club català l'havien enfonsat anímicament. Caldrà veure com ha encaixat l'afició blaugrana aquestes declaracions.

Hem de jugar amb tensió però amb serenitat per poder prendre bones decisions
Eusebio Sacristán
TÈCNIC DEL BARÇA B
Quan no fas pretemporada, tens pocs jugadors i no els coneixes gaire, has d'improvisar
Alberto Toril
tècnic del rm castella
No hem de mirar la situació dels dos equips, perquè el Castella té molt bons jugadors. Estem preparats

Una festa matinal al Miniestadi

El miniclàssic serà un espectacle esportiu, però també una festa. El partit contra el Madrid Castella aixeca cada temporada molta expectació i, per això, els socis han hagut de retirar les entrades abans del dia del matx. La prèvia del matx estarà animada per Pep Callau, hi haurà ninots inflables darrere les porteries i es repartiran banderes als assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)