Sabadell

El panorama es veu diferent

Sabadell. La victòria contra l'Eibar millora les sensacions després dels sis gols rebuts en els dos partits anteriors a la Nova Creu Alta

Un punt en les tres anteriors jornades de lliga i, sobretot, sis gols rebuts en els dos últims partits a casa (0-3 en la lliga contra el Deportivo i 1-3 en la copa contra Las Palmas) no dibuixaven abans de la visita de dissabte de l'Eibar a la Nova Creu Alta un panorama gaire optimista per al Sabadell, al qual, a més, li costava trobar el seu patró de joc. Però contra els bascos l'equip de Javi Salamero va fer un bon exercici de solvència, treball i solidesa i va aconseguir una victòria balsàmica (1-0). Va demostrar actitud i poques fissures, i va aconseguir mantenir la porteria a zero i aprofitar una de les ocasions de què va disposar, un penal comès sobre Gato i transformat per ell mateix en la segona part.

Gràcies a la segona victòria de la temporada –la primera va ser en el debut, contra el Mallorca (4-0)–, el Sabadell se situa a la zona mitjana de la classificació, de manera que pot afrontar amb més tranquil·litat les properes jornades de lliga, en què ja tindrà més rodatge dels futbolistes ofensius. Contra l'Eibar, Edgar va debutar com a titular i Tamudo va tornar a disposar de minuts. De moment, l'equip té un nou repte per afrontar, aconseguir la primera victòria a fora, on fins ara ha empatat un partit i n'ha perdut un altre. Dissabte a la tarda, l'equip de Javi Salamero visita el terreny de joc del Numància, que dissabte va caure a Còrdova (3-1) i que té un punt menys que el Sabadell.