Sabadell

Una titularitat que Edgar no oblidarà mai

Sabadell. El davanter gavanenc va ser titular per primer cop a segona divisió A i mostra ara la seva ambició per continuar creixent

Dissabte passat el davanter del Sabadell Edgar va viure un moment a la Nova Creu Alta que mai no oblidarà: va formar part d'un onze inicial per primera vegada a segona divisió A. El davanter gavanenc, que ja havia tingut uns quants minuts (27') en la visita dels arlequinats al camp de la Ponferradina en la segona jornada, va estrenar un rol que espera mantenir: el de titular. Les sensacions, amb tot, no podrien ser més positives: “Estic molt content, quan vaig arribar al camp ningú no sabia l'onze i em va sorprendre una mica.” Edgar, a més, valora les sensacions que va tenir: “La titularitat em va donar confiança. Vaig intentar aportar el treball i tota la il·lusió que tenia, això va fer sumar l'equip i vam fer un bon partit contra un rival complicat.”

El jugador, de 26 anys, també va parlar del treball diari amb els companys i creu que disputar un lloc amb jugadors experimentats és un plus. “No tinc cap competència perquè la companyonia que hi ha és gran”, afirma el gavanenc, que va parlar de Raúl Tamudo: “És un grandíssim jugador, que sempre t'ajuda, et dóna consells i et permet aprendre moltes coses”.

Estic molt content amb la titularitat. Vaig intentar aportar el treball i tota la il·lusió que tenia
Edgar Hernández
davanter del sabadell

La fita d'encadenar dues victòries

El debut d'Edgar com a titular va coincidir amb el retrobament del Sabadell amb la victòria. Ara, doncs, és normal que l'equip arlequinat es marqui la fita de repetir en la visita de dissabte al camp del Numància. “De la victòria contra l'Eibar el més important són els tres punts i les bones sensacions”, va dir el gavanenc, que es va mostrar confiat amb vista a obtenir un triomf en la pròxima jornada: “El Numància treballa molt des del punt de vista defensiu, però té les seves mancances i tenim possibilitats de sumar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)