2a divisió A

L'Espanyol B va per feina

Copa Federació. El conjunt blanc-i-blau es va mostrar més eficaç davant de porteria i va decantar l'eliminatòria al seu favor amb tres dianes a domicili. Borja i Aday, els protagonistes

espanyol b3


ae prat1


El Prat i l'Espanyol B es veien les cares al Sagnier en el partit d'anada de la semifinal catalana de la copa Federació, en què el filial blanc-i-blau va imposar-se amb eficiència i va deixar força encarrilada l'eliminatòria. Després d'uns minuts inicials de tempteig, el conjunt local va fer un pas endavant per intentar inquietar els visitants. Manu Balda va avisar en dues ocasions amb dos xuts potents que van marxar massa alts; i la tercera va ser la bona. El davanter potablava va engaltar una voleia des del balcó de l'àrea que va superar l'estirada de Koke (23'). L'alegria pratenca, però, va durar ben poc. Els homes de Manolo Márquez van igualar el marcador quatre minuts després amb una diana de Borja des de fora de l'àrea (27'). En el tram final del primer temps, el Prat es podria haver avançat de nou en una gran jugada de combinació, però aquest cop Manu Balda no va estar encertat en la definició (32').

El combinat local va sortir elèctric en la represa. Granell va posar a prova Koke amb un xut potent a mitja alçada (46'), Manu Balda va creuar massa un xut ras (47') i Vivó no va saber definir després d'una bona assistència de tacó de Matas (53'). El gol del Prat estava si cau no cau, però va ser l'Espanyol B qui va colpejar en una jugada d'estratègia. Borja va botar una falta lateral amb molta intenció que Aday només va haver de pentinar per posar la pilota al fons de la xarxa (59'). El conjunt blanc-i-blau no en va tenir prou amb un, i Borja i Aday van repetir la jugada anterior per anotar l'1-3 (63'). Els de Vacas van reaccionar i van disposar de força ocasions per escurçar la diferència, però sense el punt d'encert necessari.

AE PRAT: Miguel Ramos; Fernando, Parra, Murillo, Larios (Lucas, 46'); Vivó, Granell, Fran Bea (Oribe, 46'); Víctor García, Manu Balda (Guille, 80') i Matas. ESPANYOL B: Koke; Kilian (Pere, 67'), Lluís López, Rober (Erik, 46'), Aitor; Paul Quaye, Arthur, Miravent; Borja, Mamdou i Aday (Iván Sales, 72'). GOLS: 1-0 (23') Manu Balda. 1-1 (27') Borja. 1-2 (53') Aday. 1-3 (59') Aday (59'). ÀRBITRE: Sánchez Aparicio. T.G.: Als locals Granell, Larios i el tècnic Agustín Vacas; i als visitants Aitor, Pere, Arthur, Borja i el tècnic Manolo Márquez. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)