2a divisió A

Lluny del Mini no és el mateix

Barça B. El filial blaugrana, intractable a casa, va perdre al Nuevo Colombino mostrant una imatge molt pobra, sobretot en la segona part, i allarga la mala ratxa a fora, on encara no ha guanyat

RECREATIVO3

El Barça ha guanyat els tres partits que ha disputat al Miniestadi, però a fora continua sense conèixer la victòria i només ha sumat un punt de nou. Ahir, nou desplaçament i derrota molt contundent i justa al Nuevo Colombino, on no es va assemblar gens a l'equip que va brillar la setmana passada en el miniclàssic. Sí que és cert que els andalusos, que se situen líders provisionalment, passen un gran moment de forma –encadenen quatre victòries comptant un duel de copa–, però això no ha de ser cap excusa per al mal partit dels blaugrana, especialment desconeguts ahir, i que a domicili disminueixen molt el rendiment.

Els blaugrana ja no es van sentir gens còmodes en els primers minuts. El Recre, amb més ritme, no va trigar a crear perill i, de fet, va ser l'únic que ho va fer de forma més o menys clara en la primera mitja hora. Masip ja va haver d'intervenir un parell de cops abans que es complís el minut 10, per desviar un xut de Valle i per neutralitzar l'intent de gol olímpic d'Antón, i més tard per desviar amb els punys un llançament proper de Linares. A mesura que avançava la primera meitat, però, el setge del conjunt andalús va anar disminuint, fins al punt que les forces es van igualar. La consigna semblava que era mantenir la porteria a zero en detriment de buscar el gol i això es va traduir en molt de respecte mutu i escasses ocasions, més aïllades que no pas fruit del bon treball ofensiu. Planas i Espinosa en van tenir, però els seus xuts, massa innocents, els va aturar sense cap mena de problema Cabrero, que tampoc no va patir en dos llançaments de falta gens ben executats per Dani Nieto i Ilie.

I si el Recre havia començat fort el partit, encara més després del descans. I aquest cop, ja no perdonaria. El conjunt blaugrana, ahir amb la samarreta de la senyera, patia quan li buscaven l'esquena i a punt va estar d'aprofitar-ho Jonathan Valle, que va fallar una ocasió claríssima sol davant Masip. Potser per això Eusebio va reforçar el mig del camp. Però no li va servir de gaire ja que gairebé immediatament Jonathan Valle va obrir la llauna. El cantàbric va controlar una pilota que li va caure a l'àrea, amb la col·laboració de Patric, que es va quedar reclamant fora de joc, i ho va aprofitar per afusellar Masip. A partir d'aquí, un camí massa plàcid per als homes de Sergi Barjuán. Montoro augmentava l'avantatge amb un golàs, quan en un servei de córner va engaltar la pilota des de la frontal sense deixar-la botar a terra per signar tota una obra d'art. Eusebio va provar un altre canvi de sistema per contrarestar la superioritat del Recre, però ahir no hi havia manera. El mal es va agreujar a deu minuts del final, quan Linares, sol a l'àrea, va batre Masip amb massa facilitat. La reacció del filial blaugrana no va existir en cap moment.

RECREATIVO: Cabrero, Cifu, Zamora, Morcillo (Ruymán, 45'), Fernando Vega, Dimas, Montoro, Álvaro Antón, Jonathan Valle (Ezequiel, 67'), Linares i Arana (Jorge Larena, 81') BARÇA B: Masip, Patric, Sergi Gómez, Planas, Lucas Gafarot (Edu Bedia, 73'), Ilie, Espinosa (Dongou, 73'), Denis Suárez, Dani Nieto, Sandro (Sergi Samper, 53') i Joan Roman. GOLS: 1-0 (55') Jonathan Valle. 2-0 (65') Montoro. 3-0 (79') Linares. ÀRBITRE: Muñoz Mayordomo. T.G.: Als locals Morcillo i Dimas; als visitants Planas, Patric i Edu Bedia. PÚBLIC: 6.671 espectadors.
Ens han superat en tots els aspectes del joc i no he trobat des de la banqueta arguments per poder compensar aquesta superioritat
No tinc cap dubte que els meus jugadors ho han donat tot. Estic orgullós d'ells
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Al segon temps ells han controlat el partit, no els hem pogut pressionar i ens han guanyat la partida. Sergi m'ha guanyat la partida
En la primera part més o menys hem tingut control i hem fet el nostre joc però sense profunditat, i ells han fet més ocasions al contraatac