Sabadell

El bé més preuat

Sabadell. Els arlequinats s'han marcat l'objectiu de tenir més la possessió de la pilota perquè l'equip funcioni. Dissabte passat, sense protagonisme, van cedir els punts a Los Pajaritos

Amb sis jornades ja disputades, el Sabadell s'ha adonat que per puntuar necessita la pilota. Els millors moments dels arlequinats han estat en les estones en què han tingut en exclusiva la propietat de la pilota. Els pitjors han estat quan el rival els sotmetia a defensar. A la mateixa conclusió ha arribat Salamero darrerament, i més veient l'últim partit en què el Numància va aconseguir tots els punts en el xoc a Los Pajaritos en una segona part en què els locals van ser més protagonistes. “Quan un equip té la pilota és perquè l'altre també la hi deixa i potser no hem sortit amb la intensitat amb què havíem sortit a la primera part”, reconeixia l'entrenador en la roda de premsa posterior al partit. Allà també va admetre que el rival havia tingut “en excés” la possessió en la segona meitat i que el seu equip havia “reculat massa”.

Doble punta

El cos tècnic va apostar per dues puntes per primera vegada en aquest curs en el darrer partit amb l'entrada de Tamudo a la titularitat. L'equip va quedar despoblat al mig del camp però l'equilibri de Juanjo i Longás a la zona ampla li va atorgar la pilota durant el primer temps. “Quan fem un pas endavant l'equip està millor”, diu Antonio Longás, un dels jugadors que més noten el canvi.

L'objectiu de tenir més presència a l'atac amb dos davanters, però, no es va acabar complint. “Per ser el primer partit, vam tenir alguna ocasió, però a la segona part ja va haver de ser substituït”, deia Edgar, titular per segona vegada, amb referència a Tamudo, company en l'atac per primer cop.

Salamero no vol que es creï una obsessió

Un punt de nou possibles a fora de casa és el pobre bagatge aquest curs del conjunt arlequinat, que tem que es creï una obsessió sobre la seva incapacitat quan ha de viatjar fora del Vallès. “És molt complicat guanyar fora de casa i per això no hem de crear un neguit. Estic convençut que guanyarem i a vegades sense saber com”, afirmava Salamero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)