2a divisió A

El Còrdova i els penals

2a divisió A. El conjunt andalús no transforma una pena màxima des del penal que va marcar Pepe Díaz el maig del 2012 a Montilivi contra el Girona

El Còrdova, que va ser eliminat pel Dépor en la copa després de llançar 28 penals, ha fallat cinc dels sis penals de què ha disposat en les tres últimes temporades; l'últim el va fallar Xisco diumenge contra el Jaén. I és que el Còrdova s'ha de remuntar al 19 de maig del 2012 per recordar l'últim penal transformat, quan Pepe Díaz va marcar a Montilivi contra el Girona.

Aquella mateixa temporada el brasiler Charles (ara al Celta), Borja García (Madrid Castella) i Airam Cabrera (Cadis) havien fallat des dels 11 metres contra el Numància, el Girona i l'Osca, respectivament, mentre que Enzo Renella (Lugo) va fallar contra el Múrcia l'únic penal que el Còrdova va tenir a favor el curs passat. Curiosament els cinc penals errats els van parar els porters visitants, mentre que l'última pena màxima fallada sense intervenció del porter data del maig del 2010, quan el mateix Pepe Díaz la va fallar... contra el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)