Sabadell

Més difícil del que creia

Sabadell. Sotan Tanabe ha passat de la titularitat indiscutible a no disputar ni un minut en els últims tres partits de lliga. La Nova Creu Alta, a més, el va xiular en el partit de copa

Sis partits després, Sotan Tanabe ja no aixeca la mateixa polseguera que quan va arribar a Sabadell. L'atacant japonès no ha aparegut en les tres últimes titularitats en la lliga després d'un pobre rendiment, i la Nova Creu Alta ja n'ha quedat força decebuda en el poc que ha jugat. L'estadi sabadellenc fins i tot el va xiular en el partit de copa contra el Las Palmas després de tres conduccions que no van arribar a bon port. Ara li tocarà recuperar la confiança del cos tècnic i de tota l'afició per no acabar passant amb pena la seva aventura a occident.

Sotan va començar en els tres primers partits de lliga sortint d'inici, però cap d'ells el va acabar a sobre de la gespa. “Les seves aparicions estan meticulosament pensades i executades amb comptagotes”, explica l'entrenador Javi Salamero, que lloa les característiques del jugador japonès, que és a Sabadell per un acord amb el Tòquio FC, equip de la J. League japonesa: “El jugador té un punt valent pel qual quan no li surten les coses ho torna a intentar.”

Període d'adaptació

En cap dels tres partits que va jugar va destacar especialment per a bé. En el primer, el del seu debut, l'equip va rutllar sol i Tanabe no va tenir pràcticament incidència en els quatre gols que els vallesans van etzibar al Mallorca. I contra la Ponferradina i el Deportivo, partits en què, a més a més, el Sabadell no va marcar, al jugador li va costar molt aportar en atac, el seu punt més fort. “És un jugador amb un excel·lent nivell tècnic i ho ha demostrat recentment. L'únic que falta és que posi al servei de l'equip tota la seva tècnica”, explicava Salamero, que creu que necessita “paciència” i “un període d'adaptació”, després de veure com la grada de la Nova Creu Alta es queixava de la seva participació.

En aquest període d'adaptació, però, el cos tècnic s'està afanyant a millorar-li dos aspectes perquè torni a estar a punt per competir: la fortalesa física i l'esforç defensiu. La seva debilitat en el cos a cos no li ha permès desenvolupar els seus recursos tècnics. “Li falta fortalesa per ser futbolista aquí”, deien en el si de la plantilla arlequinada quan el van veure aparèixer per primera vegada, a prova, el curs passat.

És un jugador amb un excel·lent nivell tècnic i ho ha demostrat. Ara l'ha de posar al servei de l'equip
Javi Salamero
entrenador del sabadell
El jugador té un punt valent en el qual, quan no li surten les coses, ho torna a provar malgrat que el xiulin o li puguin estar a sobre
És un jugador que necessita un període d'adaptació i s'ha de tenir paciència amb ell. Per això les seves aparicions estan meticulosament pensades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)