Sabadell

Retrobament amb els orígens a la Creu Alta

2a divisió A. El central Carlos Hernández rebrà en el Sabadell-Jaén l'equip en què es va formar i va fer els primers passos

Demà, a les sis de la tarda, el central arlequinat Carlos Hernández viurà aquella sensació especial de qui fa un temps que viu fora de casa i es retroba amb els orígens. I és que el defensa de 23 anys s'enfrontarà amb alguns dels seus excompanys en el Sabadell-Jaén. “M'espera un partit tan important com la resta, però amb un sentit especial per a mi, ja que conec molt bé el Jaén, el seu entrenador, i hi tinc molts amics”, afirma el futbolista del conjunt vallesà, que va formar-se en el club andalús. Fa dos anys, això sí, va fer les maletes i va marxar al Saragossa B, abans de recalar a Sabadell. Una jugada que no li ha sortit pas malament, ja que s'ha afermat a l'eix de la defensa arlequinada.

Sensacions a part, Hernández té molt clar que obtenir els tres punts és una fita molt important: “Venim d'una derrota i ara hem de sumar. Sobretot tractant-se d'un partit a casa.” Caldrà, això sí, suar la cansalada, ja que el central alaba el seu exequip: “Es tracta d'un bon bloc, amb la filosofia de tractar bé la pilota. Els resultats no els estan acompanyant, però quan s'adaptin seran un bloc capaç de vèncer qualsevol rival.”

Venim d'una derrota i hem de sumar. Sobretot tractant-se d'un partit a casa
Carlos Hernández
central del sabadell
El partit contra el Jaén és tan important com la resta, però desperta sentiments especials per a mi: allà hi tinc molts amics
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)