2a divisió A

“El partit impensable”

3a divisió. El Santfeliuenc vol que hi hagi un gran ambient avui a l'estadi de les Grasses i recorda que el rival, el Terrassa, estava cinc categories per sobre fa poques temporades

El Santfeliuenc vol viure avui un dia per recordar en el duel avançat de la jornada. L'equip del Baix Llobregat rep el Terrassa (a les 6) en el que el club ha batejat com “el partit impensable”, ja que fa pocs anys cinc categories separaven els dos equips. La temporada 2004/05, el Terrassa afrontava la tercera campanya seguida a segona A, mentre que el Santfeliuenc estava ancorat a primera regional malgrat els intents de pujar per celebrar el centenari (el 2005) a regional preferent, la seva categoria sostre fins llavors.

El rumb dels dos equips, però, no va trigar a canviar. El Terrassa no va poder evitar el descens, ja que va acabar aquella temporada en la vintena posició i va tancar el cicle de tres anys a segona A. El Santfeliuenc no va aconseguir pujar a preferent aquella campanya, però sí la següent. En les temporades posteriors, el Terrassa es va estancar a segona B, amb els problemes econòmics en augment, fins que, després d'uns anys de gran patiment per mantenir-se, va acabar la temporada 2009/10 com a cuer i va tornar a tercera divisió setze anys després. A més, els deutes van obligar a refundar el club. El Santfeliuenc, per la seva banda, va continuar progressant i l'estiu del 2009 va pujar per primera vegada a primera catalana de manera inesperada per la desaparició del Miapuesta. I el juny passat va completar un cicle històric vencent el Masnou en l'eliminatòria d'ascens i pujant a tercera. Tot i debutar a la categoria, el Santfeliuenc és quart amb 13 punts dels 18 en joc, dos més que el Terrassa, en una mostra de les voltes que pot donar el futbol.

PASSAT DIFERENT

El curs 2004/05 el Santfe militava a primera regional i el Terrassa jugava a segona divisió A

PRESENT SORPRENENT

Els locals, que debuten a tercera, són quarts amb dos punts més que els vallesans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)