Sabadell

A primera ja se'l miren

Sabadell. Diversos clubs de la màxima categoria, com ara l'Osasuna, han preguntat per la situació de Carlos Hernández, que va arribar al Vallès aquest estiu signant per dues temporades

La dura negociació que aquest estiu va portar Carlos Hernández a Sabadell està donant ja fruits. I més que en podria donar, i en forma d'euros. El rendiment del central andalús ha sorprès gairebé tothom i ha aixecat l'interès de molts equips de primera divisió. L'Osasuna, per exemple, ja ha preguntat per la seva situació.

Hernández ha signat per dues temporades amb el Sabadell i, per tant, si algú el vol per endur-se'l haurà de passar per caixa. L'entesa amb el Sabadell, si l'equip arriba amb euros, no hauria de ser cap problema perquè l'entitat tampoc no vol tallar la progressió del jugador i, d'altra banda, veu amb bons ulls obtenir un rendiment econòmic, cosa que a la Nova Creu Alta no passa des de fa lustres.

Aposta de risc

Els arlequinats van fer una aposta forta per la incorporació d'aquest jugador. Faltava un central per completar una línia especialment delicada per la lesió de Goni (s'acabava de trencar els encreuats) i per la incògnita de Jesús Olmo. El director esportiu, Xavi Roca, es va fixar en el jugador, propietat del Saragossa després d'haver pagat 70.000 euros al Jaén l'any anterior. El conjunt aragonès no volia que es desvinculés del tot, però el central va lluitar fort per arribar a la Nova Creu Alta amb la carta de llibertat sota el braç.

La lesió de Pablo Ruiz, Olmo i Goni, i el baix estat de forma de Crespí, que va arribar amb la lliga començada, li van obrir les portes de la titularitat des del primer partit de lliga, en què va marcar.

Encantats amb ell

“Tots els centrals, quan han jugat, han demostrat la seva vàlua. I ara, a sobre, Carlos, que semblava que era el que havia de tenir menys oportunitats, es va trobar sense centrals, ha començat jugant i té un nivell altíssim”, reconeixia David Arteaga, un dels capitans de l'equip. “Té moltes qualitats físiques i ara està esplèndid. Li hem de donar temps, per això, perquè la segona A és molt llarga i ell mai no hi ha jugat. Ara ho porta molt bé i nosaltres l'ajudarem per fer que millori ”, hi afegia. “És un noi jove que ha vingut amb moltes ganes i el seu estat de forma és dels millors. Si continua així ens donarà bons moments, segur”, afirmava també Cristian, company seu a la defensa.

Salamero també és feliç amb ell. No hi ha hagut cap partit en què no l'hagi alineat i l'equip presenta grans registres defensius. Molta culpa la té la seva anticipació i velocitat per corregir. Aquestes són les principals característiques que han fet que equips de primera ja se'l mirin.

DUES TEMPORADES

Carlos té un contracte per dos cursos procedent del Saragossa, que va pagar 70.000 euros al Jaén

LA REACCIÓ

És un noi jove que ha vingut amb moltes ganes. El seu estat de forma és dels millors
Cristian Garcia
jugador del sabadell
Semblava que era el que havia de tenir menys oportunitats i ara té un nivell molt bo
David Arteaga
jugador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)