Sabadell

La renovació de Roca, a punt

Sabadell. El director esportiu arlequinat viatjarà aquest diumenge amb el president Sakamoto, el gerent i diversos consellers per refermar l'acord i perfilar el projecte del club

Aquest diumenge l'equip de govern del Sabadell viatjarà a Lugo per acompanyar l'equip en el compromís que tenen els homes de Salamero (17 h) a l'Anxo Carro. El president, Keisuke Sakamoto, i els consellers Masato Horita i Naosuke Takahashi aniran amb el gerent, Xavi Monclús, i el director esportiu, Xavi Roca, per veure el partit a domicili. No serà casualitat que el d'aquesta setmana sigui el primer partit a domicili que veu en directe el director esportiu arlequinat. Tal com està previst, en aquest desplaçament s'haurà de tancar l'ampliació del contracte de Xavi Roca amb el conjunt arlequinat.

A Roca se li acaba el contracte a finals d'aquesta temporada. Joan Soteras li va signar la renovació fa dues temporades i es va convertir en un dels homes més fidels a la causa de l'expresident del Sabadell quan va esclatar la crisi institucional aquest estiu. Tot i que al principi Sakamoto no el volia, finalment va acceptar la seva continuïtat i l'exjugador del Barça, l'Espanyol, el Sabadell i l'Europa ha acabat convencent amb la seva tasca els consellers. Tant és així que ja al setembre, tal com va informar aquest diari, el club tenia la intenció d'ampliar-li el contracte, una voluntat que sembla que es refermarà a Lugo. Aquest cap de setmana, doncs, el director esportiu arlequinat i el president posaran en comú les bases d'un projecte que va començar amb l'actual director esportiu del Sabadell desplaçat.

DES DEL SETEMBRE

L'interès del club a renovar-lo ve de principi de lliga, cap al mes de setembre

PRIMER VIATGE

Serà el primer partit que el director esportiu veurà en directe fora de la Nova Creu Alta

DESPLAÇAMENT

Els membres del consell japonesos, el gerent i Xavi Roca viatjaran junts a Lugo

L'acord amb el CAR es tancarà dimarts

Keisuke Sakamoto aprofitarà la seva arribada per fer front als diversos compromisos que li corresponen com a president del Sabadell. Dimarts que ve, per exemple, li tocarà signar l'acord de col·laboració amb Ivan Tibau, representant del consell d'administració del CAR de Sant Cugat. El conjunt arlequinat sol utilitzar les instal·lacions del centre d'alt rendiment perquè s'entreni el primer equip.

De fet, el conjunt arlequinat avui al matí té un partit amistós en aquestes instal·lacions contra el Badalona del sabadellenc Piti Belmonte. Serà la primera sessió de les dues que farà el conjunt arlequinat a Sant Cugat, ja que fins ara només ha utilitzat les instal·lacions municipals –només depenen de l'Ajuntament de Sabadell– de l'estadi Josep Molins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)