Sabadell

Espasandín, recuperat

Sabadell. El lateral esquerre té tots els números d'entrar a la llista de convocats per viatjar a Lugo. Rúper, en canvi, també ha superat la seva lesió a l'esquena, però encara li falta ritme

Víctor Espasandín ja fa tres setmanes que s'entrena amb tot el grup un cop recuperat de la seva lesió a la tíbia. Per al partit de demà a Lugo, el lateral esquerre ja podria ser fins i tot titular pel que va dir ahir Javi Salamero a la sala de premsa. “Víctor està a punt per competir. A mi se m'il·luminen els ulls perquè és un jugador interessant. Ha arribat el seu moment i ja comença a ser possible que jugui”, va dir ahir el tècnic.

A Espasandín ja li van donar l'alta mèdica la setmana passada, però el jugador no acabava de trobar el to físic i per això no va viatjar a Còrdova. Aquesta setmana el gallec va completar minuts a alta intensitat en l'amistós contra el Badalona, però al final del partit es va ressentir de la mateixa zona.

Un altre cas diferent és el de Rúper. El migcampista sembla que ja ha superat els seus problemes a l'esquena, però no viatjarà a Galícia. “Necessita certa capacitat aeròbica per afrontar partits. Ho dic des de la tranquil·litat de tenir molts migcampistes de nivell”, reconeixia Salamero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)