Sabadell

Sakamoto encara hi confia

Sabadell. La mala dinàmica de l'equip no fa dubtar al president i màxim accionista arlequinat de la continuïtat de Javi Salamero, tal com va manifestar en la signatura de l'acord amb el CAR

Keisuke Sakamoto va sortir ahir en defensa de Javi Salamero després dels mals resultats que ha tingut el Sabadell en les darreres jornades i que l'han dut a la zona de descens. El president del Sabadell, que va veure l'últim partit, va donar la confiança a l'entrenador i als jugadors afirmant que encara és “aviat” per prendre qualsevol tipus de mesura. “Va ser una llàstima que no poguéssim guanyar. Crec en els jugadors i en l'entrenador, tot i que entenc que la gent estigui nerviosa”, afirmava Sakamoto.

El president i màxim accionista arlequinat va ser rotund quan li van preguntar sobre si el lloc de l'entrenador arlequinat corre perill: “Entenc que es facin aquest tipus de qüestions, però crec en Salamero. Només hem fet un quart del recorregut, i també m'agradaria més paciència i que la gent es calmés.”

Sakamoto va fer també una valoració general sobre el 25% de la competició que ha jugat el Sabadell: “He anat veient i seguint tots els partits i al principi amb els lesionats i els nous fitxatges no ho veia gaire clar”, deia el president, que és més optimista: “Ara l'equip està més en forma i el veig més compacte.”

Acord amb el CAR

Keisuke Sakamoto és, des de diumenge passat, i fins dilluns vinent, de ruta institucional com a president del Sabadell. Diumenge va assistir al partit a l'Anxo Carro, dilluns va ser a la seu del Consell Superior d'Esports i ahir es va trobar amb Ivan Tibau, secretari general de l'Esport. Aquesta darrera trobada va desembocar en l'acord ja oficial del conjunt arlequinat amb el CAR de Sant Cugat per utilitzar de ple dret les instal·lacions. “L'acord dóna més estabilitat a l'hora que el Sabadell pugui utilitzar els equipaments del CAR”, deia Ivan Tibau, també president del consell d'administració del Centre d'Alt Rendiment i que es congratulava de l'acord: “Ens interessa donar suport a un dels clubs més importants del país.”

Sense les lesions, ara l'equip està més en forma i el veig més compacte
Keisuke Sakamoto
president del sabadell
Crec en Salamero. Només hem fet un quart del recorregut i també m'agradaria més paciència i que la gent es calmés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)