Sabadell

Esquivar la recessió

2a divisió A. El Sabadell rep el Múrcia amb l'objectiu ineludible de trencar la mala dinàmica –2 punts de 12– i fugir de la zona de descens abans que el neguit no es converteixi en rutina

No hi ha secrets. El futbol és un negoci en què hi ha mil vies per assolir objectius però un sol antídot contra els dubtes: la victòria. La plantilla del Sabadell ha pres consciència. En una zona tan perillosa com la de descens, prohibit encallar-hi. El bloc arlequinat, doncs, rebrà avui el Múrcia amb aquella motivació incòmoda de fugir de la cua. Javi Salamero té molt clar que a la cocapital del Vallès Occidental ha reunit un grup de jugadors amb potencial i talent suficient per escapar del perill. El mister, a més, es veu més que capacitat per comandar el canvi que l'equip necessita. L'afició, en tot cas, comença a reclamar fets, i només una victòria contra els vermells calmaria els ànims i apagaria l'alarma.

El millor argument per al Sabadell és jugar a casa. Si a fora les coses no funcionen, la Nova Creu Alta s'ha de convertir en un refugi de punts. Toca remar plegats i en la mateixa direcció. Salamero vol unió i hi ha una dada que ho reflecteix a la perfecció: ha convocat els 23 homes que té disponibles. Només Moha, lesionat, no va entrar a la llista. El tècnic aragonès, doncs, té varietat per escollir i podria introduir alguns retocs respecte a l'onze que va jugar a l'Anxo Carro diumenge passat. El grapat de maldecaps en forma de lesions amb què el Sabadell va començar la lliga, amb tot, ja és història, i els dos últims a rebre l'alta han estat Pablo Ruiz i Ruper, que podrien tenir minuts si Salamero ho considera necessari.

Situacions oposades

Si el Sabadell ha començat la temporada amb el peu esquerre i ocupa una de les quatre places de descens, el seu rival viu en l'altre extrem de la classificació. El Múrcia és tercer i lluita per mantenir-se en aquesta zona quan les distàncies comencin a ampliar-se. Els vermells, això sí, arriben a la Nova Creu Alta en un moment un pèl irregular de resultats: encadenen dos empats i han sumat 5 dels últims 12 punts en joc. Val a dir, però, que el bloc de Julio Velázquez, que està sancionat i haurà de veure el partit des de la grada, és un d'aquells visitants incòmodes: tan sols han perdut un partit a domicili.

L'equip està creixent dia a dia i estic convençut que els resultats acabaran arribant
Javi Salamero
ENTRENADOR DEL SABADELL
El Sabadell pot ser un rival trampa. És a sota, però té molta motivació i jugadors amb potencial
Julio Velázquez
ENTRENADOR DEL MÚRCIA

Una sequera que hauria d'acabar

Quatre jornades enrere, a Montilivi, Juanjo Collantes va marcar, en el 81', l'últim gol que ha fet el Sabadell en la lliga. Des de llavors, doncs, el conjunt arlequinat no ha aconseguit batre el porter contrari. I ja han passat 279 minuts. La sequera a dalt és una de les principals causes del mal moment que viu l'equip vallesà, que espera aprofitar els espais que deixa el Múrcia per trencar la tendència. Els vermells, de fet, són un dels equips que més gols rep de la lliga (14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)