Sabadell

Una identitat camaleònica

Sabadell. Els arlequinats han trobat el camí dels punts a casa amb un futbol més pràctic i menys elaborat. Salamero afirma que és puntual però els jugadors només pensen en guanyar

Del “prefereixo perdre 10 partits així [duent la iniciativa] que guanyar-ne un miserablement” al “pel rival avui hem hagut de jugar directe” de diumenge només han passat dues setmanes. La necessitat de Salamero i del Sabadell de guanyar ha provocat una petita renúncia a l'estil que sempre ha propugnat l'entrenador i que tant agrada a la Nova Creu Alta. Tot plegat per aferrar-se als punts i sortir de la zona de descens. Mentrestant, els jugadors signen guanyar com sigui, i el públic, sempre agraït, ovaciona quan veu tres passades seguides.

El partit contra el Múrcia va significar la màxima expressió d'aquest nou estil. “Qualsevol errada en camp propi ens podia condemnar i per això ha estat tot joc directe”, va manifestar el tècnic després de la darrera victòria. Però els arlequinats no només han jugat així contra el Múrcia. Contra Las Palmas, els de Salamero van respectar tant Valerón, Apoño i companyia que van avorrir la parròquia arlequinada amb un futbol defensiu i poc vistós. “Hi ha hagut moments en què hem volgut jugar, però la situació en la classificació et fa estar més nerviós davant de qualsevol error. De vegades l'equip s'ha de posar la granota de fer feina i fer-ho més pràctic pensant en els punts”, afirmava Gato, que hi treu la part positiva: “Que un equip sàpiga fer diversos tipus de joc és un punt al nostre favor.”

Perillosa relació

L'equip, però, ha tingut moments en aquest curs de tenir la pilota. Ho ha fet molt a fora de casa i, per tant, amb mals resultats. A l'entrenador no el preocupa que els seus jugadors agafin el gust a això d'especular.“Per la qualitat dels meus jugadors. A Longás no li pots demanar res que no sigui jugar la pilota”, admetia Salamero. “De vegades proposem més que el rival, sense fer partits brillants”, afirma Longás, un dels més tècnics de la plantilla. “No sé quina és la idea de l'entrenador, però signo guanyar els partits sigui com sigui”, exclama Nauzet.

L'equip de vegades està proposant més futbol que el rival, sense fer partits brillants
Antonio Longás
migcampista del sabadell
No tinc por que l'equip canviï de model per la qualitat dels meus jugadors. A Longás no li pots demanar altra cosa
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Hi ha hagut moments en què hem volgut jugar, però la situació en la classificació et fa estar més nerviós
Manuel Gato
extrem del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)