Sabadell

Martí Crespí busca continuïtat

Sabadell. El defensa mallorquí, l'únic que s'ha interposat entre la parella de centrals formada per Carlos Hernández i Kiko Olivas i que va ser titular contra el Múrcia, espera encadenar per primera vegada dos partits jugant des de l'inici

Fins ara, la parella de centrals que més ha utilitzat Javi Salamero és la que formen Carlos Hernández i Kiko Olivas. Només Martí Crespí ha aconseguit prendre el lloc d'Olivas en dos partits, l'últim, diumenge passat contra el Múrcia a la Nova Creu Alta. Abans, el defensa mallorquí, que va arribar al Sabadell amb la lliga començada, va disputar un partit de titular en la quarta jornada, a Vitòria, com a lateral dret, i no va tornar a jugar fins a la novena, en què va ser titular a casa contra el Las Palmas, com a central. Després, va estar dos partits sense jugar fins que va reaparèixer contra el Múrcia. “Em va sorprendre jugar contra el Las Palmas i a la jornada següent no anar ni convocat. Hi ha molta competència i és una decisió del mister que s'ha d'acceptar. L'he de convèncer per tenir més continuïtat”, deia ahir Martí Crespí, que espera encadenar diumenge al camp de l'Sporting dos partits de titular per primer cop aquesta temporada, sobretot tenint en compte que contra el Múrcia l'equip va guanyar. Si a Gijón juga d'inici es trencarà la tendència de l'últim mes, en què ell és el titular a casa i Kiko Olivas, a fora. El defensa de sa Pobla diu que ha oblidat les molèsties de l'inici de temporada, que està molt bé físicament, que va agafant confiança i que només li falta “jugar un parell de partits seguits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)