Sabadell

Què em passa, doctor?

Sabadell. La plantilla i el cos tècnic analitzen les causes de la incapacitat que té l'equip per guanyar fora de casa. Alguns jugadors afirmen que pot ser un problema de bloqueig mental

Hi ha hagut de tot. Partits en què el Sabadell ha jugat amb superioritat numèrica, gols en l'últim minut, empats, tendència a tenir la pilota, tendència a sortir al contraatac... Però cap victòria. El conjunt arlequinat no ha guanyat encara a fora de casa aquesta temporada i ja s'està convertint en una psicosi que també va afectar l'equip de Carreras el curs passat: tres victòries a domicili en tota la temporada 2012/13 a Xerez (24/02) a Huelva (18/11) i a Valdebebas contra el Real Madrid Castella (14/09). Aquest temor que té la plantilla i el cos tècnic té una base. Tothom coincideix en què en alguns partits el Sabadell ha merescut la victòria a domicili i als jugadors els costa trobar una explicació lògica de tanta derrota. “Sincerament, no sé dir-te les causes”, afirmava Martí Crespí, que hi afegia: “L'equip ha acabat perdent o empatant en alguns partits quan ha donat la sensació que ha pogut guanyar.” Víctor Espasandín parla en la mateixa línia: “Què ens passa fora de casa? Això a mi m'agradaria saber-ho! Fa massa temps que dura i, potser inconscientment, això ens està pesant massa a nivell psicològic.”

Un alliberament

El Sabadell ha fet partits deficients a domicili, més al principi, però d'altres prou bons on només els ha mancat l'encert a porteria com a Còrdova. “A casa crec que estem millor que la temporada passada”, diu Nauzet: “En molts partits traiem coses positives i estic segur que quan guanyem, que segur que arribarà, tindrem un alliberament per continuar confiant en la nostra feina.”

Salamero opta per l'arenga radical cap als seus homes perquè es desbloquegin mentalment de cara al partit de diumenge contra l'Sporting. “Tinc unes ganes boges de guanyar d'una vegada a fora de casa”, afirmava el tècnic: “Estem en dèficit de punts respecte als partits de casa [el tècnic defensa que les derrotes a casa s'han de compensar amb victòries a fora] i hem d'anar a Gijón sense cap mena de complex i, fins i tot, diria jo, faltant el respecte al contrari.”

Quan guanyem, tindrem un cert alliberament per continuar confiant en la nostra feina
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Hem d'anar a Gijón sense complexos i fins i tot faltant el respecte al contrari
ç
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Potser inconscientment això ens està pesant massa a nivell psicològic
Víctor Espasandín
lateral del sabadell
Hem acabat perdent o empatant alguns partits en què hem merescut la victòria
Martí Crespí
defensa del sabadell

Espasandín no acaba l'entrenament

El lateral esquerre gallec que tot just sortia de la rehabilitació d'una operació a la tíbia no va poder acabar l'entrenament d'ahir i segurament no jugarà contra l'Sporting de Gijón. El club està a l'expectativa per si el mal podria tenir un abast superior, ja que ahir li van fer una ressonància magnètica i avui se sabrà exactament els resultats d'aquests problemes que es van produir la temporada passada al camp del Racing.

Espasandín no ha acabat de fer net de la lesió, i tot i jugar dos partits consecutius, ha decidit aturar-se per culpa del dolor. “Després de la recuperació que havia fet, creia que el peu estava el suficientment bé per aguantar la càrrega de partits”, afirmava ahir el lateral: “És una llàstima que ara torni a aparèixer el dolor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)