Sabadell

“Tenim unes ganes boges de vèncer a fora”

Sabadell. Salamero diu que l'última victòria dóna confiança a l'equip, que mirarà de trencar a Gijón la mala ratxa a domicili

La victòria de la setmana passada contra el Múrcia va donar, més enllà dels tres punts, una injecció de confiança que el Sabadell vol aprofitar en el partit de demà al camp de l'Sporting. L'objectiu és el mateix que el de les últimes setmanes, quan ha tocat agafar l'autocar: aconseguir la victòria i trencar una dinàmica nefasta lluny de la Nova Creu Alta, on el Sabadell encadena catorze partits sense guanyar (4 punts de 42).

“L'última victòria influeix positivament en l'estat anímic de l'equip: millora la confiança, l'autoestima i la gent entrena amb més alegria”, relatava ahir el tècnic, Javi Salamero, que també va parlar de la mala tendència lluny del Vallès: “L'últim triomf ens va anar molt bé i ara ho hem d'aprofitar per intentar resoldre un partit complicat. Nosaltres, però, estem bojos per trencar la mala ratxa a domicili.”

Un dels aspectes que Salamero espera aprofitar és la dinàmica irregular de l'Sporting a casa, on encadena cinc partits sense guanyar: “El nerviosisme els pot fer estar una mica imprecisos en els primers minuts i ho hem d'intentar aprofitar.”

Les baixes, encara condicionants

Javi Salamero haurà d'alinear demà un equip amb força canvis respecte al que va guanyar contra el Múrcia, sobretot en la medul·lar, on perd alguns dels seus pilars. I és que Juanjo i Longás estan sancionats, mentre que Víctor Espasandín es perdrà la cita per lesió. Caldrà donar l'alternativa a altres futbolistes: “Tothom en aquesta plantilla és útil i qualsevol pot fer la seva aportació amb molt de nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)