Sabadell

Que no passi de 259 dies

Sabadell. L'equip arlequinat visita el camp de l'Sporting, que està tocat per una ratxa irregular, amb la mateixa fita dels últims desplaçaments: trencar la mala dinàmica lluny de la Nova Creu Alta

Això que el Sabadell guanyi lluny de casa és la història de mai acabar. Fins que acabi. Els arlequinats acumulen 259 dies (o catorze jornades) sense obtenir la victòria fora del Vallès i avui tindran una nova oportunitat per treure's de sobre aquesta llosa, aconseguint els tres punts al camp de l'Sporting. El bloc que entrena Javi Salamero afronta la cita amb una moral refeta després de guanyar diumenge passat. Aquest argument, unit als problemes que està acumulant últimament l'Sporting, fan pensar que el Molinón és un bon escenari per oblidar-se de males dinàmiques. El missatge està clar, i hi ha delit per tornar a casa amb els tres punts al sarró, tal com s'entreveu de les afirmacions de Javi Salemero: “Estem bojos per trencar la mala ratxa a fora”.

Visitar ara el camp de l'Sporting de Gijón té els seus avantatges i les seves contres. L'aspecte més positiu de desplaçar-se al Molinón és que el rival, que està encaixant molts gols darrerament, té la pressió de respondre davant de la seva afició, que ja fa massa temps que no celebra una victòria i no vol esperar més. I és que el conjunt que entrena José Ramón Sandoval passa pel seu pitjor moment: encadena cinc partits sense guanyar, en què ha sumat 3 punts. L'equip, doncs, continua a prop de la zona de promoció gràcies al bon inici. Tot plegat, segons explica Salamero, pot ser aprofitat pel Sabadell: “El rival té necessitats i està obligat a guanyar. Espero que nosaltres puguem jugar amb els seus dubtes per treure un resultat positiu.”

La cara B del mal moment de l'Sporting és, precisament, que anirà a mossegar i jugarà amb un plus d'intensitat que haurà d'aturar la rereguarda arlequinada. El mister del Sabadell ho té clar: “Ells sortiran a totes i buscaran marcar un gol ràpid.” Tocarà estar alerta. Amb vista a la cita d'aquesta tarda, Sandoval té la baixa del central Bernardo, que està sancionat i obligarà al tècnic a introduir canvis en la defensa, i del migcampista Cristian Bustos, que no s'ha pogut recuperar dels problemes físics que arrossega.

L'últim triomf ens va anar molt bé anímicament. Estem bojos per trencar la mala ratxa a fora
Javi Salamero
entrenador del sabadell
No tenim els punts que mereixem i no pensem en altra cosa que sumar-ne tres contra el Sabadell
José Ramón Sandoval
ENTRENADOR DE L'SPORTING

Una medul·lar reformada

Javi Salamero havia pogut comptar últimament amb gairebé tots els seus jugadors. Avui, però, el tècnic haurà de tornar a fer canvis en l'onze a causa de les baixes. Juanjo i Longás estan sancionats, fet que farà que els dos homes que hi ha davant de la defensa hagin de ser uns altres: tot fa pensar que Llorente i Hidalgo ocuparan avui aquest rol. D'altra banda, la lesió d'Espasandín, que estarà dues setmanes de baixa, propiciarà un canvi al darrera, on podria tornar Toni Lao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)