Sabadell

Llorente i les injustícies

Sabadell. El migcampista va anotar el seu únic gol com a arlequinat a Gijón i es va reivindicar justament quan començava a repetir-se l'ostracisme que va patir la temporada passada

Llàgrimes contingudes plenes de ràbia, les de Fernando Llorente quan va marcar el gol que feia avançar el Sabadell contra l'Sporting diumenge passat a El Molinón. La sensació d'injustícia ha perseguit aquest jugador que, igual que en l'etapa de Carreras (nou partits, amb el de Sant Pol a la banqueta), semblava destinat aquest curs a l'ostracisme. “Potser no he estat del tot just amb ell. Quan millor ha estat participant, l'he tret de l'onze sense motiu aparent”, afirmava recentment Javi Salamero, que va dir que el jugador era un “damnificat de les seves decisions”. Diumenge va tornar a l'onze titular, set partits després de l'última vegada, i ho va fer anotant l'única diana que ha fet com a arlequinat.

“No serveix de res si marco i l'equip no guanya”, reconeixia Fernando Llorente a la zona mixta d'El Molinón, deixant entreveure que el que importa, per afermar-se en un onze, és que hi acompanyin els bons resultats. De fet, el mig centre ha presenciat al terreny de joc tres derrotes, dues victòries i un empat, sense comptar els 11 minuts que va jugar contra el Jaén, aquest curs. Ho deu dir perquè la temporada passada, amb ell de titular, els arlequinats no van guanyar ni un sol partit: en sis titularitats els de Carreras van obtenir, com a molt, tres empats. “No tinc cap dubte que rendirà bé perquè és un professional com una casa de pagès i un tros de futbolista”, va dir Salamero abans del partit de Gijón.

El pitjor any

Fernando Llorente ho va passar realment malament la temporada passada i la seva discontinuïtat i absència al mig del camp el van portar a jugar molt nerviós sempre que ha hagut de participar. El jugador va pagar els plats trencats d'un mal partit al Miniestadi i no va arribar a recuperar la confiança. Salamero, però, no té dubtes de la seva fortalesa psicològica. “Ell respondrà perquè la situació que li va tocar viure la temporada passada li ha fet aprendre que ho ha d'aprofitar quan juga”, deia l'entrenador del Sabadell.

El gol de diumenge va significar una venjança. El crit de ràbia i les sentides abraçades dels companys escenifiquen un combat constant contra les injustícies que sovint apareixen al món del futbol.

És un professional com una casa de pagès, un tros de futbolista i no tinc cap dubte que rendirà
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Potser no he estat del tot just amb Llorente. Quan millor ha estat participant i ajudant l'equip, l'he tret de l'onze sense motiu i amb un discurs buit
No servirà de res ni a l'equip ni a mi si marco i l'equip continua sense guanyar a fora de casa
Fernando Llorente
migcampista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)